22 December 2009

Jemput MakAbah Bubu balik haji sudah


Hah citer pagi2 bute tadi..huhu skng baru nak updated..sebabnya..sangat xder mood penat ngantuk la..yela semalam balik keje kemas n bersihkan PINTOM trus mandi..ngat nak lelapkan mata tapi xle lelap lak..bubu best jerw bole jerw die tido…tension aku..
Tik..tak..tik..tak..tgk jam dinding dah kul11,called bubu tyer bila nak gerak tetiba bubu ckp dah tukar planning sbb makabah sampai kul1lbh pagi nih..erm so tggu jela kat airport sementara nak sampai tu aku dan lae tertido dlm keta sampai la ke airport.mane taknyer mata dah ngantuk dah waktu tido maa..hahahah muka masing2 sume lebam2 sbb masing2 pun baru bgn dari tido trus gegas jemput org tua kat aiport KLIA.
Akhirnyer penantian berakhir bila mak abah slamat mendarat mata masing2 mula buntang,+ sonok bila nampak orang tua depan pintu ketibaan..hureyyy best “aku paling sonok sbb bubu xle buli aku dah”ekekekekek..yabedabeduuuu…
So kitaorg tolakbalik la..ke umah along bubu kat keramat..siap lepak lae tuh dlm duk ngntuk tu..nak xnak jam dinding menunjukkan waktu tepat kul4pagi..huhu sok keje tu,,,..(^*).tapi dlm duk melepak tuh sempat minum air zamzam,makan kacang2 sedap dapat sebeniar lae.ekekek best2…


 
muka2 tgh menunggu la nih


hahah dik fie sakit mato nih tu pasal merah


alamak along cm samseng la







6 comments:

Janggut said...

buli tetap buli ok....

'AQILAH said...

alhamdulillah, selamat sampai sudah :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

bubu-huh!mak dah balik ok...jgn harap huhahahahaah...sepak lu laju2 baru tau

**Bila Comel Jadi Comot** said...

aqilah-thaz ok

janggut said...

reging totap reging....wakakakaka..chem tom.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah2 u bukan main ek...jgn harap u bole buli ayg suka2 ok...huh!!!mak jenab da balik so watch out ok...!!!sekeh kang

Cuba Klik tengok apa jadi!