24 December 2009

hari ini.hari natal.hari ini balik gemas.hari ini comel menaip





hari ini,skang aku tgh2 curi2 masa nak update blog.sebenarnya xtau ape nak cita da..erm stakat nak cita benda2 remeh jela..erm..hari ini aku nak kena ikut bubu lik gemas da..hah sempat update satu citer ok la dari xder kan..
hah hari ini jugak kat luar sana cam nak ujan pun ada aku tgk...erm..baju,umah bilik sume dah siap kemas besih n cuci..jemur lipat kain pun dah settle huhuhu..bubu??xbangun2 lae..pe da...pemalas!!
Eh xla..semalam kitaorg g men badminton kat usj19..tula penat tuh.biarkan die rest nanti die pun nak kna drive.
aku cam biasa la duk tepi ekekek sambil2 bole tido huhahahahah...i like..aku mmg xle drive kalau bubu yang jadi penumpang aku..semak kepala aku,bubu nih particular bab2 peraturan jalan nih..huh cam org tuan..mane xnya mengalahkan JPJ,JPJ yg test aku dulu pun x fussy cam die huhuhu.
Alamaknya..kalau aku bawak mmg xsampai la..rimas dengar die bebel..huhu stop it sayang can hear it anymore!!!
pe2pun aku dah siap bubu je blum jap lae nak tolak lik gemas nih...tggu mak,abah,along,k.nor,acik kakak....comel dattangggg  ekekekek...








2 comments:

Janggut said...

wendu kat u

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekekek...wendu bubu jugak..ekekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!