9 December 2009

# PINTOM si Fuzzy COMEL

Gambar PINTOM dah 3 Bulan 7 hari

ok lah kali nih aku nak refresh la korang gambar pets aku nih si PINTOM la..aku amik petang tadi.
Dah balik keje awl sampai umah pun awal tadi so aku luangkan masa aku bersihkan si pintom nih selain bersihkan tempat die aku mandikan die..eh ..jgn xtau pintom nih bukan boleh mandi cam kucing,,stakat lap guna wipe tissue jerw.Last skali bagi makan lah..wah!wah!pintom skang selera sungguh makan pallet..alfafa die makan tapi xslalu la..


tengok la PINTOMtgh makan pallet tuh selera betol die

 
lagi gambar si PINTOM ni

ini paling xtahan kiut tul siap leh padang kamera lagi tu..ekekekek


9 comments:

  1. cuter gilerr......mcm kambing.

    ReplyDelete
  2. PINTOM lagi kiut dari kambing ok..ekekekek

    ReplyDelete
  3. kambing sonyum tu cute gak.mukekeke

    ReplyDelete
  4. cumel!!!! baru tukar layout?

    ReplyDelete
  5. aqilah- yela baru je tukar semalam..ekekekke yg lame dah bosan serabut lak tuh.so tukar la..

    rajin2 singgah nanti yer

    ReplyDelete
  6. Salam cik comel..
    I like PINTOM... cute sgt!

    ReplyDelete
  7. dayah-hahah PINTOM nih bukan stakat kiut tapi manje gak..ekekek
    thaz singgah n tggalkan jejak

    ReplyDelete
  8. auuuuwwwww. cutenye pintom! nama dia pon mmg cute dh, hehe.

    btw sis, ni 1st visit kat blog ni, two thumbs up! :)

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews