11 November 2009

when ur boss not around said by comel

Hah harini sume bigboss aku g seminar kat petronas permata bangi so tinggal la hanya kuli kulikutif nih hah…
Opis ??? cm kene serang garuda korang jarang masyarakat opis nih sebab ada yg g seminar da yang g transformation…adoiyai bosan na lak datang opis boss xder kalau boss ada takut la plak mula la belakon cm byk keje cm bz…huhuk…siap da tgk bujang lapok punyer citer kat pc..hahahah bos xder so “MERDEKA la..tadi si KZ buka tgk ekekek kitaorg keliling nih tumpang usha dari jawoh pun citer tuh mmg lawak tergelak berkekekeek la reramai..k.fiza buat keje sabil gilir2 chat sambil buat keje akaun die hahahah kak angle jugak yg gila keje…hahahah..
Adoyai bosan tahap tapir nih cmno nih…erm …so aku lak selain buat report keje aku nih hah aku chat eh xderla skng aku dah jarang la nak chat bubu da bizi xcam dulu so aku pun xnak ganggu die keje,,so aku cuba lah jugak ceriakan blog aku nih ngn citer baru aku nih suasana di opis bila bigboss xder hahahah merdeka!! Caya lah…
Aku akan tunjuk bukti kat korang suasana opis aku ketika ini..(eh bukan lagu xtreght tu ek)…cmne view my opis during bigguys r not around..ekekekek…


fuhyooh sunyi kan


biar betik


ape yang aku tghbuat tuh


ko tgk kakak tuh mak aih kak mkn gaji bute kerw


ko tgk la aku kalau da bosan tahap tapir mula kcau k.fiza tlg snp pic aku


hahahah syioknyer kan ko kak xreti nak buat keje dah(termasok aku la..kuikuikuik)






6 comments:

dianna said...

hahah heaven kot kalau bo0s xde. hehe :)

YobSumo said...

wah relax nampak.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dianna-ekekeek betol bos xder aman sgt2 ekekekek

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yob-hahahah lepak time la nih pe lae

click & enjoy said...

waaa best arr keje cmni....huhu....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

haah bila bos xder mmg la best kalau ada kekekek sendiri paham2 la

Cuba Klik tengok apa jadi!