17 November 2009

Project BLUE FILTER for Twin Tower PETRONAS si comel


siyes korang group kitaorg dapat pojek buat tower goin to blue kaler..same wit last year sempena WORLD DIABETIS DAY.hahaha.
So coming this year buat lagi memang lawo la skali skali twin tower tukar kaler,dekat nagn sebulan lebeh la..rancang bagi membolehkan pojek nih berjalan ngan lancar adoiyai,,,hari berikut untuk testing akhirnyer sampai barang da siap suma da ready pasang pun sudah testing lak da buat tapi....
tak sampai sejam dapat arahan dario CSD yang kitaorg kena stop pojek tu,marah tension sedey frust alang kepalang mmg xle blah ngn arahan tuh budak2 aku lagi lak xyah citer muka ketat je memasing gara2 xpaus hati la siot..kuo turun naik set back semata-mata monitor condition pojek tu ale2 dorang suh STOP memang melampau..huhuhu
Nak xnak kena lah ikut arahan bila mam besar GPFM da kuokan arahan kna gak stop..atas sebab2 keselamatan..bukan pe skang keadaan xmengiinkan untuk kami juin satu dunia birukan bangunan so pasrah jela..
Pe2pun untuk tahun lepas kami puas hati sbb gambar Twin Tower masuk dlm senarai negara2 yang menyertai program membirukan tower2 n bangunan kebanggaan dorang,kalu xcaya korang leh g kat google search la
http://www.flickr.com/photos/idf/3037770609/
link yang aku bagi nih adalah gambar tahun lepas untuk WORLD DIABETIS DAY 
2008
 Ok attachement kat bawah nih adalah tahun ini punya tapi xsampai sejam di stopkan atas sebab2 keselamatan sekurity bangunan..xsampai sejam menyala da kena operation stop da.huhuhu

huhu cantikkan nih belom biru sume tau

 
korang tgk la under skybrigde tu masa real lagi cantik woooo



hah yang kat bawah nih gambar tahun lpas tau



 
aku interframe kan gambar opismate aku nih hah si mus


 




 
haah ko nampak x ngan terang minah kat blakang budak2 laki nih..hahaha aku la tuh tahun lepas punya gmbo nih..

Tahun nih xkesampaian pojek nih harap2 tahun depan ok boleh jalan ngn lancar tanpa sekatan cmnih lagi penat woooo... dah siap nk pasang tunjuk skali org suh bukak huhuhu..xmenghargai lansung..
So untuk peringatan semua orang HARI DIABETIS SEDUNIA ni akan berlanjutan setiap tahun pada  14 NOVEMBER setiap tahun dan kebanyakkan negara juga telah menyertai termasuk white house kekekekek.alah 1mlm je buildings jadik biru..cantik woooo..so nak tgk tower blue lae tggu lak tahun depan ok

9 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kecian na kat kawan2 aku yang da datang semata mata nak tgk tower jadik biru ekekekek sory kawan2 aku xsngaja da

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cantikkan twin tower jadi biru cam kristal kan ..kalau tgk live mmg syiok la...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

siyess penat gila arrange keje nih ale2 xjadik sengal tul cian dak2 relamping apik,anis boss aku ridzwan ,chargeman huhu sabor ek sume
kita cuba lagik taun depan

green said...

wow..cantik gler..first tiem tgk ni..
hehe..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

green-hah nak tgk lagi tggu 14 november setap tahun insyallah kami buat lagi jadik biru ok

Anonymous said...

pesal cancel,atas akta keselamatan apanyer?ke,duit takde...?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huiks longkangnyer mulut ko nyah..
ekekekek..xkan la xder duit benda da siap tu xnmpak ke gmbo yg comel publish tuh ..gambar masa testing tuh..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

susah jgk bila gunakan alsan keselamatan byk lak spekulasinyer.bagi comel keje da buat da siap pun..tggal publish kat org tp last minute kansel terpakse la..
*dalam hati mmg kecewa

Anonymous said...

Ko biau betul ne cancel last minute?? Aku rasa green,comel ni yang malas nk keja kot..ekekek.. yela,ne x nye..citer dlm blog ni up to date jer.. huhuhu.. :P

Cuba Klik tengok apa jadi!