9 November 2009

Musk ala2 satria baja hitam comel


Kali nih entry kes H1N1..biarpun gejala nih da lame merebak tapi sampai skng xpenah surut pun kesnyer..nak di jadikan cite aku masa tuh nak kuo shoping ngn bubu beli barang dapor.hahah pahtu minggu lepas da temankan bubu jumpa kawan die mr erawan.dan2 bubu dapat musk..tapi musk nih skali korang tgk cm musk satria baja hitam da..kuikuikui lawak tahap tapir aku tgk x cute lansung ganas rupa lagi adalah bila pakai.
So aku cm biasa la kuo tuh siap2 tetiba si mamat aka bubu pakai musk tuh..adoiyai..ape kes la mamat nih meroyan nak pakai musk tiba2 nih..konon2 katenyer mengelakkan H1N1.kat pasaraya ramai orang..uiks sebelum nih xdela die nak suh aku pakai  hahahah punye la da lame kes tuh baru skng nak pakai adoiyai..bukan stakat tuh di pakse lak aku pakai..aku xsuka..huhuhu kena pakai katenyer baru sehati sejiwa…yola..sawan  da laki aku nih..malu la…mmg aku g keje pakai musk tapi bukan yang jnis nih..biasa aku pakai yg warna putih yang biasa2 jer tu.ini luar biasa korang…xcukup ngan tuh bubu suh lak amik gmbo adoiyai..meronta jiwa aku malu malu malu..hahahah biar betik nih..so nak xnak ikutkan ajer kemahuan laki ku yang sewel nih…(xpe sewel2 pun aku sayang(^^) )…
Nak tgk x gambo kami heheheh…itula keje bubu…yang pelik2 disuruh aku buat..

 
 
korang tengok la bubu ngan bangganyer die pose..huhuhu



ko tgk gambar aku dipakse lansung xnak pandang..malu dol...huhuhu


nih sambik berkekek aku gelak xbehenti bubu siap pakse suh buat peace kejam na laki aku nih hahahaha sawan makcik time nih










0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!