18 November 2009

Koleksi gambar2 team AVANT COMEL

Yang aku nak menunjuk kat korang nih gambar2 team badminton aku heheheh dorang2 nih sume power2 sape2 nak prendly bole la halo2 aku..aku xterer pun stakat boleh pukul2 jer heheheh.

kalau ada yang minat nak frendly ngn team kami xkisah la team laki ke team pompuan ker bole halo email aku k.
kitaorg men kat KLRC setapak
setiap SABTU malam ahad @ hari2 yg rajin nak main
Kul10 malam sampai lebam. 


 
 
 
aku kena gak pose ekekekek


hohoho my sweety hubby lar..


me and gurl team 2 org kakak nih state player tau ...jgn pandang dorang xder mata


5 comments:

suezensuzanna said...

hehehhe....blog sendiri..kene lah ader gambar sendiri:)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

betol2 blog sendiri cerita sendirik n gambar sendiri la..ekekek thankz singgah

bad said...

kipidap kipidap memblogkan diri cik comel...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh thaz agi idup agi gelbn..ekekekek

**Bila Comel Jadi Comot** said...

main badminton untuk asah skill tapi baru pandai pukul member lain dah shoot ke tonamen lak huhuhu sedey ketinggalan lak

Cuba Klik tengok apa jadi!