25 November 2009

Keluar teman k.ina n k.dora shooping ISETAN

hah nak buat pe orang xder,keje ada tadi skng da settle dah,ekekekek so tiba2 k.ina dari NWD datang lepak opis aku..mula dia duk borak ngn k.dora..ale2 katenyer lapa nak plak beli barang2 mkn untuk mlm nt memandangkan die akan gerak lik kampung mlm ni.so die ada ajak aku..heheheh..dah xder keje ape salah nyer kuo la sat..mula2 k.dora ngn aku mmg xnak mkn ko..dah2 kena racun ngn k.ina aku trusla termakan racun huhuhu..makan la jugak..xceli aku dlm diet routine skng.nak jaga badan takut gomuk huhuhu xsuka xsuka xsuka,,,kulit gelap xpe jgn badan gemuk ilang sume alignment xsantek ko..

wah2 k.dora dari xnak mkn trus ...zassss...


excited ni dua kakak nih


menu yang menyelerakan yumyum..


biarla bubu asek panggil aku kempenggg!!!tapi aku xeran xkisah ok...i tetap nak DIET!!!

menu pilihan aku glassnoddle seafood soup

hahahahah giler la...makan la kiranyer tapi mkn glassnoddle wit seafood jer kat L2 suria,pahtu jaln2 cuci mato...tgk kanan tgk kiri masuk nose cm nak beli kasut tapi kasut yg beli 2,3 bulan lepas pun da yg xguna lagi..ekekek bubu dah naik hangin sbb aku suka bazir..so ..masa nak amik ksut tu trus terbayang muka bubu(huhuhu sengal tol time nih la die nak muncul dlm palo hotak aku..xsuka xsuka xsuka)
pe2pun aku masuk la plak kedai rose lace nih konon2 nak snap gambo la konon2 skali kena sound ngn owner kedai"NO CAMERA PLEZZ"choiii...mongok tul..xle lak xpe la aku ok je xle amik xyah amik ok..
tgk jela gambo yg aku smpat amik nih.

hahahah last skali aku terrrracunnnn la jgak.makan soup..yumyum...
keyanggg alhmdullah.


2 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!