28 November 2009

Jemput mayland dan mama nya di terminal LCC

hye..aku masuk posting lagik..kali ni tentang aku ke LCC terminal jemput adikku nony bersama anak sulong n cucu sulong merangkap anak buah aku yang baru balik dari sarawak.
So gerak dari umah dah petang dlm kul5 sbbnony naik flight kul4 dari sarawak.perjalanan ambil masa dlm 2jam jela..masa gerak ke terminal tu tetiba hujan lebat betol..yela seingat aku dah 3hari xujan..nak2 plak tghari tadi gatal2 lak aku g carwash huhuhu belom sempat keta tu nak tayang berkilat bersinar n bersih sbb da cuci,skali ujan lebat lak..adoiiii...choii...


bolah salah terminal lak..ekekek tersalah tuggu kat terminal KLIA..adoiyai sengal padanlah cm lain jerw ,sbb da jnji ngn ayah mak jumpa kt airport jerw.dorang lak dah boleh sampai dulu sedangkan aku lagik dekat n lagi awl gerak..nasib baik boleh U-turn n akhirnya sampai terminal..makaih perkhidmatan tambang murah ni..memng penoh org dah mcam stesen bas ko...parking sampai penuh..ramai lak org yg nak terbang arini..kemana la dorg ek??!!

adik2 ku n along

nony slmat sampai kul7lbh la kot xsilap..wah2!!!mak aku la yg ecited yela sbbnyer dapat gak akhirnyer die dukung cucu die hah..yela org tu da tggu punya lame..dahla masa mayland dilahirkan xdapat nk g tgk sbb family jerry dah tlg tgkkn.skng dah sampai semenanjung.suka lah mak aku sampai ayah pun xdihiraukan..cucu sulong katekan!ekekek.Nony balik pun sbb nak balik tgglkan ank die kat mak..yela skng nih nak percaya kat med xle gak..yela dah byk kes yg berlaku skng..penderaan la pe lagi..itu pasal la nony balik bawa maylland untuk ditinggalkan kpda ibunda aku la ni.

mayland si budal kiut...cucu sulong keluarga en Azhar

Jerry??!!suami nony xdapat balik tahla last minute xle balik katenya da masalh skit..xtau la ape ..tapi xkisahlah jnji nony dapat balik ngn selamat dan mayland pun slamt serta sihat.
Dapat aku lihat kegembiraan yg terlalu la sgt..bila mak ayh adik2 suka betol ari tu...lame nye nony xbalik skng baru dapat cuti n balik kalau x mmg susahlah die nak cuti..dan balik hometown die.aku la excited sbb adik pompuan aku dah balik.sonok tgk die sbb kali terakhir aku tgk die masih anak dara n isteri kpda jerry..skng da jadi ibu kepada mayland..ekekeekk..cumel ank die..suka aku tgk yela..anak buah sulong..geram aku....tu pun aku xtau brape lame die balik sini..dgr dahnak naik balik keje dlm 3,4 hari lagi..adoi2 ...kuatnyer ko keje dik..xpe smoga cepat senag dimurahkan rezki insyaALLAH.amin..

putri ngn mama dia..yg kurung pink tu wafa n tu adik habib



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!