25 November 2009

Hari yang membosankan comel


Pagi yang membosankan,mane taknyer mane pergi tah sume orang..huhahahahah sawan aku..ooo lupa lak cuti ek …uihs…bosan bosan bos pun xdaa…hahahah sonok plak so opis nih aku yang punya la hahhahahahah…
Yang tinggal adalah..bos2 kecik termasuk aku en lan en Nasrol..heheh k.dora pun ada lae k.huda x ketinggalan ekekekek.





Semalam da gaji so aku ape lae catur la aku punya payment tuk bulan nih ..bayar siap2 jgn sampai tertunggak..bahyo ooo..erm dapat gaji jo trus bahagikan ape yang perlu dijelaskan..umah ,keta,insurans,keditkad,broadband,study loan,bil tepon,minyak keta,pass bulanan,parking,wah…dasat nih…ada lae kamera aku osak aritu..huhuhu dah siap mau2 kena bayar gak amik ko duit lae..huhukkkk..dasat tol…brape la agak2nyer gaji aku ni yang dapat aku enjoy untuk bulan nih…??(masih tgh berfikir emmmmmm????%%%%%%)*&^)
Ok da settle suma,aku langsai oooo  my debt.
Balik keje petang semalam busan sbb bubu lak kuo g main badminton kat srgc.aku lak malas nak ikut la..penat sbb keje byk time tu…cian dia g sesorang.

Aku dah kuo opis kul7 lebih la..nak balik bosan lak.PINTOM??hahah balik kang pintom biasa la suka santai2..so aku xnak ggu dia la..so nak menghilangkan boring ,aku kuo la cuci mata dalam suria..erm kemana ek??pusing2 skali  ternampak boutique Body Shop.masuk la jap..wah!!banyaknyer barang menarik..da lah perfume yang baru kuo..bestnyer..hahah..mula2 usha jo pahtu trus terbau terpikat..ekekek beli la satu ..hahaah…truk la aku nih tapi nak buat cmno da suka..kang di tahan tingat dlm mimpi hoho..(bubu tau nih mau sebaldi bebel kat aku”)pesanya..”beli jika perlu n jangan membazir”(alamak masa beli tu xnampak lak bayang bubu hukhukhuk..xpatut3x..
Hah!balik la aku ngn tenang hati..balik2 main ngn pintom jap settle sume bubu lak ajak mkn luo..alah mkn blakang umah jo..x jawoh mane pun.erm..
Hah kemera aku dah ok..so boleh amik gambar byk2 lagi bestnyer hurreyyy…yes yes yes!!!!


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!