22 November 2009

hari ini tentang comel


Erm jumaat nih cuti..Cuti raya haji.hah korang balik kerw?kampung korang katne?jawoh cm aku x...ekekek..
Aku raya haji nih tgh pk lae nak balik ke x..memandangkan anak buah aku putri nak balik dari sarawak nih.So dapat jugak tgk si putri ni yg da makin tembam.
Bubu lak xder cuti almaklum la keje ngn cino kan ekekeek bukan raya dorang pun...so ape aku nak buat ek cuti nih.nak kuo jejalan jawoh2 skng musim ujan la kat luo sejuk..katner nak pergi ek bubu??
Fening kepala nak plannig.Nak2 skang dhda Pintom lagi lah.nak gerak planning g memane kna pikir Pintom lu.nanti tinggal sape nak jga?kalau bawak kang kena penyakit stress plak...so..cmne korang da idea ak.
AKu ngt nak pergi...erm..ecehceh...tggu bubu jawab r lu..BOLEH? ke X BOLEH??


6 comments:

suezensuzanna said...

me too x blk raya aji nih..jawabnyer, dok umah je laaa...tgk crite2 yg ado:)

yana2605 said...

klu nak g mana2 nak booking bilik or nak tgok packages ke..tanya la i..coz i keja kat travel agency so bole la tolong survey2 kan but..utk cuti2 nie jgn arap sgt la..bayak tmnpt dh fully booked and harga pun 2,3 kali ganda

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sue- yeker tula..kalau raya ahaji byk citer best2 x..ekekekek
sue xplan g memane ke.cadangkan satu tempat untuk comel

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yana-fuuyooh da mahal ek..alamak cmno nih ?so sue manage travellin' bhagian mane katne

yana2605 said...

tp klu u all nak g PD still bole adjust lg la..sushine bay resort..da swimming pool and betul2 tepi laut..ader BBQ pit lak tue ish best nie g ramai2 uat BBQ..da ke org nak g PD raya2 nie?huhuhuhu tp harga apartment 1 bilik RM190/room/day..mahal la..klu g ramai2 bole main sumbat2 la pastu tong2 ramai2..hehehehehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

a'ah mg kita da planning tuk buat family day bagi klab kitaorg nih.haah senang la cmnih sbb comel da kenal yana pe2 comel contact yana ok tq sbb sudi rancang.

Cuba Klik tengok apa jadi!