3 November 2009

Hari ini di opis aku part 2

erm arini rase semagat skit pagi2 a.amin dah call nak jumpa kat lobby ekekek mane taknyer die baru balik dari bercuti ngan along kat Bandong ..jumpa nak buat pe..ekekek ape lae bagi survenier latu..ekekek.kat opis pagi2 da bz la.....
ikut dak2 BCS buat Zoning linghting tadi penatnyer huhuhu...mmg xbuat pe tp penat la...pagi2 tadi gak aku da ikut anis mkn nasi lemak pagi2 buta nih.hah!comel makan nasi ekekekek..bukan pe kna amik at bubu kna makn nanti xle main badminton la korang huhuhu.
banyak cite aku nak update sebenarnyer nih cuma 2,3 arini aku malas skit la memandangkan aku xbrape sihat lae.bnyak,,,pasal gift along bagi,pasal Gelo pasal tayar keta aku lagi huhu sabar jap aku update lu nt korang leh la baca k

4 comments:

eyena said...

uihhh.. bacground lam blog comel ni sgt kreatif.. banyaknyee gambar kamu berdua.. rasa cam nak buat gak je..hehehe

Putra Al-Maliki said...

comel kerja sebagai ape yer? hehe..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh eyena..thaz xderla biasa2 ajerw masih dalam pembikinana la eyena huhu .eyena punya pun ape kurangnyer cantik ape??

**Bila Comel Jadi Comot** said...

putra-owh comel kerja ape??ekekek keje org jantan la..electrical maintenance jerw

Cuba Klik tengok apa jadi!