17 November 2009

gmbar2 adik2 si comel

Gambar nih di ambil masa kuo mkn ngn family,heheh ni lah adik2 aku da lagi 2 org tapi yg 2 tu dah besar mane nak ikut2 mak ayah nih kan..kan..xcam aku ekekekek..musti ikut ma..

Walaupun gambar nih diambil 4bulan yg lepas skng baru aku smpat nak attached sbb sebelum nih lupa simpan kat folder mane huhu.


yg laki tu adalah yg paling bogsu jarak die ngn adik pompuan aku yang bongsu 15tahun tau.


die nih mmg suka buat muka bila bergambar..sek baik cumel jerw.


hah yang nih bongsu pompuan wafa' nama die


hahahah yang nih aku la saje nk showoff ekekekek

4 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

habib ngn wafa nih slalu gadoh almaklum la dah bongsu sama bongsu mula la masing2 nk test veto

eyena said...

heee comel laa adik comel tu..yang paling bongsu tu esok2 da besar mst encem tu..hehee

yg adik pempuan comel pon comel tau

comel lagi comel.. eheh berapa banyak comel daa..ahak

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah eyena comel ada 8 beradik.pahtu comel anak no 2.

janggut said...

comel comot...cik tom chem nyu bing panci.

Cuba Klik tengok apa jadi!