30 November 2009

A gift from me to my BUBU

hah kali ni,bukan pe..memandangkan aku bosan lah tersangat..semlm majuk ngn bubu,,ekekek boleh lak kuo jln2 lpak2 majuk lak ngn die,pasal ape itu xle nak citer isu sensitip kan,,kan,,sayang ekekek..
tido pun panas jerw badan huhuk..bgn2 pagi bubu pun xbgn2 ..dah pengsan trus ape..semalaman die tido lewat kul5 pagi baru tido..so aku lak tido awal..bangun dah tentu la awal..
Erm..bosan xtau nak g mane..memanglah sebelum nih ada merancang nak belikan bubu barang tu.kesian die ,,kat aku die selalu belikan barang pantang aku hajat mesti die cuba dapatkan..memang kalau org lain la...tah la belom tentu dapat kot..ekekek..biasa la ur honey alwaz like tis sweety so ..kuikuikui..
then pagi tu aku kuo la lpak town..masuk shoping cmplex..pusing2..shoping ape yg ternampak kek mato nih hah..kate dah gaji ko..utang piutang sume settle da balance tu buat shoping..belanja la skit2..banyak lak habis dlm duk berjaga2 nak jmat..tu nasib baik bubu xder kalau dia ada..mati la aku..xpe swept jerw huhahahahah(ketawe setan...(^^)huhuhu...pasni xle cmni kena jimat bubu tau..adoiyai...)
so dlm duk tengah shoping teringat kat sayang aku ni hah..sweety hubby my bubu lol..pilih punya pilih naik berpinau mata aku duk daptkan consultantion dari promoter tuh akhirnyer terpilih dan terus belikan untuk sayang nih hah.(harap2 bubu suka!).Nasib baik lepas beli settle sume aku balik la...sonok dlm hati ni..semalam majuk ngn die arini trase lak rindu...lagi2 belikan barang n tgk reaksi die bila dapat barang yg aku belikan nih hah..ekekekek..nescaya..xsilap jngkaan aku bubu suka da..hureyyy!!!!bubu suka n aku lega sgt2 heheheh...dapat kiss ekekekek..muah muah muah muahahahah... heheeeheh.....




hah ni lah die barang yg aku maksudkan..cian lak tgk bubu punya dah usang..mungkin mmg die sengaja tggu aku belikan kot..ekekek nak tgk aku prihatin ke x...see..see???sayang la...tu yg beli..


hah ko tgk si bubu yang excited mula mengalih tempat kad2 die ke wallet yg baru..suka x sayang..??
banyak tuh duit die ekekekek...hahahh nanti ayang nak...erm....pikir lu la...

sayang aku pada dia tiada penghujung..sampai mati..dia selamanya..yang pertama dan terakhir!!!



8 comments:

Janggut said...

macih yer...nanti nak raket nanoseped lak,tak pun victor..ekekeke

Miss Lula said...

jiwang juga eh..
hoho~
:D

'AQILAH said...

jeles pula..heee :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

janggut aka bubu-nano speed ek..ekekek da ker org sambut birthday 2 x setahun sayang ???hahah..
kang kita usha line lu ok...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

miss lula-alamak kena gak jiwang kekadang u..bukan pe slalu cm rock xbest gak..nak gak hubgan tuh rase sweet & sour x gitu.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

aqilah-hah jeles!heheh nt awk belikan adih tuk hubby awk la..mesti die akn excited cm bubu comel ni ekekek

cengkerangcipot said...

wahhh2...
sweet gile korg ni..
ske2..
hihiih

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cengkerangcipot-panjangnyer name u..
ekekek..thaz harap2 sampai bebile.doakan kami yer.

Cuba Klik tengok apa jadi!