4 November 2009

Gelo si peneman comel bila bubu xda disisi

ekekek kali nih aku baru dapat kawan baru,name die gelo..hahahah..bubu jgn isau ayang xmain kayu 3 pun just sonok2 wif Gelo..nak tau ape benda alah gelo nih jom check this out..ekekekek........
#
#
#
#
??????

heheh nilah gelo dak farra bawa balik..ekekek sweet giler die nih manje tau ekekek

 
 
nakkal giller xleh bedong lansung huhu yang gemok gebu tu kucing jiran xkebila masa tah bole berkawan 2 ekor nih trus main2 ngn riang nyer


member tgk dari jawoh da sbb xtahan penat sampai xterlayan la si gelo yang nakkal tuh


hah korang tgk bila penat cmtu la plak rupa die..penat baring kat mane2 trus tido hahahah cute tul..skang aku tgh tunggu bubu nak bagi present lagi nih xtau la ape yg die surprise kan sgt tu..nantikan


1 comments:

janggut said...

gomuk tul kucen tu.curik la.

Cuba Klik tengok apa jadi!