23 November 2009

Gambar2 comel bila pose..

Bila aku dah buhsan xder keje nak buat so aku sengaja la nak attached gambo aku shoot ni kan..nih gambo diambil masa shot ngn bro salim n roy(photographer).tapi editting nih aku yg buat sndirik ekekekek..saje nak try tunjuk skill edit gambo sendirik kan..hahahah..






 

bawah ni lak gmabar bila aku bohsan dlm bilik ni la yg aku buat ekekekek


 




11 comments:

strawberry said...

sis. cool. :)

otteck45 said...

Terbaek !!! Bnyk giler gambu

otteck45 said...

comot, ur blog now in my blogroll list.

45blogroll.blogspot.com

Happy Blogging !!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

strawberry-ekekek thaz u cool too
thaz coz visit

**Bila Comel Jadi Comot** said...

oteck45-heheeheh thaz ya!
sbb juinkan i dlm blog list u.
happy blogging to u to

Penjejak said...

Subjek intro blog ni pelik, 'bila comel jadi comot"...
tapi ku lihat pemiliknya comel sahaja... so siapa yg comot nya? kehkeh.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha mana gambo telapak kaki yang cxomel, bukan situ paling comel keh haha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Penjejak-ekekeek name betol saya comel..so dah lali ngn name tu suka lak ngn comot cm serasi jerw.
hahahah..comel is comot bukan cam matched je kan??

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Richeal Phil-wah name die cm mat saleh la..ekekekek
gamo tapak kaki xsempat nak snap la ekekekek nt da masa comel snap tapak kaki saya lak ok.tggu

eD's photography said...

so sweet & hot!..
hehehe...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheeheh thaz ed's i da pollow blog u

Cuba Klik tengok apa jadi!