23 November 2009

# comel photo colection

Gambar2 comel bila pose..

Bila aku dah buhsan xder keje nak buat so aku sengaja la nak attached gambo aku shoot ni kan..nih gambo diambil masa shot ngn bro salim n roy(photographer).tapi editting nih aku yg buat sndirik ekekekek..saje nak try tunjuk skill edit gambo sendirik kan..hahahah..






 

bawah ni lak gmabar bila aku bohsan dlm bilik ni la yg aku buat ekekekek


 




11 comments:

  1. Terbaek !!! Bnyk giler gambu

    ReplyDelete
  2. comot, ur blog now in my blogroll list.

    45blogroll.blogspot.com

    Happy Blogging !!!

    ReplyDelete
  3. strawberry-ekekek thaz u cool too
    thaz coz visit

    ReplyDelete
  4. oteck45-heheeheh thaz ya!
    sbb juinkan i dlm blog list u.
    happy blogging to u to

    ReplyDelete
  5. Subjek intro blog ni pelik, 'bila comel jadi comot"...
    tapi ku lihat pemiliknya comel sahaja... so siapa yg comot nya? kehkeh.

    ReplyDelete
  6. haha mana gambo telapak kaki yang cxomel, bukan situ paling comel keh haha

    ReplyDelete
  7. Penjejak-ekekeek name betol saya comel..so dah lali ngn name tu suka lak ngn comot cm serasi jerw.
    hahahah..comel is comot bukan cam matched je kan??

    ReplyDelete
  8. Richeal Phil-wah name die cm mat saleh la..ekekekek
    gamo tapak kaki xsempat nak snap la ekekekek nt da masa comel snap tapak kaki saya lak ok.tggu

    ReplyDelete
  9. heheeheh thaz ed's i da pollow blog u

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews