17 November 2009

# me family

Fuzzy Loop Gift from bubu untuk si comel

Nih yang aku nak kongsi kat korang xsabar ko..aku tgh tunggu barang pemberian bubu nih,heheheh.
Ape??ekekekek alah bubu belikan aku pet."Fuzzy Loop"(seakan-akan bunny tuh tapi yang nih cumel giler gebu lagik..huhu 19hari kena tgu baru barang sampai sebab order dari luo.so esok adalah hari ke 19.fuzz aku akan sampai bestnyer.
bubu belikan sebab aku nak sangat bela binatang.xtually aku sukakan kucing tapi bubu kureng la ngn kucing so sbb mugkin die kesian kat aku die belikan aku fuzzy loop tuh.Mahal kerw??tahla bubu yang uruskan sume yang pasti bubu surprisekan aku semalam yg die dah order Fuzzy loop untuk aku jaga sbagai teman aku la kiranyer kalau bubu xder ekekekek..


eh nih bukan Fuzzy la..nih kambing..pet kesayangan bubu...ekekekk siap leh sonyum lae ekekek

hah nilah Fuzzy loop tuh

 

cute kan ekekek ni lah bakal fuzzy loop aku yang akan dinamakan ???? Surprise.


10 comments:

  1. xsabar la nak tggu bunny fuzzy loop aku nih...

    ReplyDelete
  2. wah wah wah....encem tul pet i tu.bek bek namo dio kan.wakakakaka

    ReplyDelete
  3. ade satu lagi rupa macam arnab.. tapi bulu lebat gila.. yg ini ke.. aduhai.. kalau aku lah tak terbela.. asyik nak picit je nanti!! he he he

    ReplyDelete
  4. sgt cute.. but 1 of my fren nye rabbit leh mkn kueh raya... aku pon x tau cmne..?

    ReplyDelete
  5. janggut aka bubu-hahahah kambing tuh mmg encem cam u huhahahahahah

    ReplyDelete
  6. sI tEDI-heheeh..asek picit bolehmati la die itu la mlm nih nk jmput baby baru nih ekekekekek,sonok..yg awk ckp tula namanyer bunny cumel kan hahahah..
    kalau tedi nak tgk jom dtg umah comel

    ReplyDelete
  7. ticnude-hahahah..betol2 cute gilar la..mmg xcited nak jaga nih .
    hah mkn biskut raya wow..mmg educated la tuh rabbit zaman moden stedet la tu da modified.hahahahahah

    ReplyDelete
  8. sedikit info terkini:rebit anda sedang berada di sunway lagon.jalan jalan sambil mandi mando..

    ReplyDelete
  9. huhuhu yeker betol ker bubu..betol ker biar betik moden nyer rebit den nih siap leh mandi mando lak

    ReplyDelete
  10. hahahah rebit2 skang makin moden ek ada yang mkn biskut raya ada yg leh mandi pool dasat2 hohohoho

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews