1 November 2009

Event 4 "Vendor appreciation Award 2009"

dari meeting samapi la ke hari jadi akhirnyer berlansung la jugak majlis yang dirancang.penat sudah meeting arrange dan skng dah jadik pun so korang pe lae tatap la gmbo2 yang aku smpat snap nih

antara orang2 kuat yang menjayakan program nih


k.yati,k.dora,anis n k.linda


hah ni la SM & GM aku..yang mane satu??tuh yang senyum melerek tuh SM & yang steady je tuh GM la


hah yang poyok tuh muze n sbb black wear is my electrical engineer


hahah bersama staff HSE dept


hah nih la antara AJK dan bos2 yang menjayakan event nih


2 comments:

eyena said...

comeynyee comel berkebaya.. hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh comel kerw tapi xbrape la eyena kalau la boleh cantik cam nasya aziz kan best

Cuba Klik tengok apa jadi!