15 November 2009

Danish birthday anak Kapitan kawan Comel

hah lepas tg movie tau2 kul 4 pagi baru sampai umah mane taknyer cite 2012 tuh berlanjutan sampai 2jam 40minit lame siot..ekekekeekk.
balik aku mmg la mata xtahan punya menguap la cm monyet garang huhuhu...so bubu drive balik tuh xpe la..hahahah..
sampai je umah tukar baju tido basuh kaki muka gosok gigi trus panjat katil tido la,,ngantoknyer mata..ZZZzzzz....tido tido tido sampai lar...kul 4ptg balik..mak ko tak agak2 tido lame gitu..hoi mak mentua ko xbising ker..xpe mak mentua g haji..mak kat Jb ekekeek dorang xtau hahahah..bubu??hah die pun same siap die lae lewat dari aku bgn jenuh nk kejutkan org liat bgn tido cam die..
hah arini Sabtu...birthday anak kapitan yg no 2 aku da belikan present lupa lak nak snap pic sweater tuh cumel giler ko..aku likeee..
dah plak petang tuh ujan lebat lak kalau sambung tido lagi nih mmg best tapi baik la kawan team badminton punya event xdatang ape lak kate die huhu..so bangun2 cargass2..mndi bersiap ngn kelam kabut trus gerak g umah tuan tanah yg terletak kat keramat dalam,dekat ngn Putra Damai jerw.
Upanyer dah ramai da sampai..budak tuh mmg sweet ngat danish baru 2tahun umo nyer.Jom usha pic yg akan aku attached nih..

nilah budak danish tuh cumel kan


kasih si bapa sweet tol..i like


aku sempat lae evident nih korang


kawan2 yg hdir masa tuh


mr alim n my peace of cake

habis majlis aku lpak umah along la plak kat keramat sementara tunggu badminton belah malam plak.pe lae kat citu kami sambung lae tido huhahahaahahuahahaha..ngatoknyerrrr..


6 comments:

eyena said...

haaa syoknyee sambut birthday dgn meriah.. nak ucp jgk!! happy birtday kat beliau yg tersebut iteww..hehe sibuk jew kan..

hee lama tak mam kek.. comel ni buat kiter rasa lapo kek taww..heee

comel said...

ok thanks eyena nt comel sampaikan kat papa die.
hah eyena nak mkn kek ek mintak lah sultan pencen belanja ekekek

comel said...

ok thanks eyena nt comel sampaikan kat papa die.
hah eyena nak mkn kek ek mintak lah sultan pencen belanja ekekek

comel said...

ok thanks eyena nt comel sampaikan kat papa die.
hah eyena nak mkn kek ek mintak lah sultan pencen belanja ekekek

genny da bomb said...

wow kek superman..kiutnye besday boy tuh..

neway thanks for dropping by my blog ye..sll2 la singgah ek..exchange link ya!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok thanks genny da bomb nanti kita singgah blog u insyallah ok sambil2 pollow u ok.

Cuba Klik tengok apa jadi!