1 November 2009

Comel TGV "PAPADOM"


Lokasi : TGV kat The Mines..heheh sebelum tgk wayang kami makan dulu bubu ckp die lapo la plak..so mane lagi tempat yang ada nasi pilihan utama bubu.kat mane??tu die "Chiken rice Shop"


hahahh set yang kitaorg makan berharga RM13++ per person..oklah aku suka makan taugeh die sedap manis2 rangup yumyum..bubu hentam nasi ayam stim..suka betol die style ayam masak stim2 ni.


da makan keyang time membayar sape lagi hahahah bubu kan hubby so kenalah jalankan tanggungjawab ekekekek



planning tgk wayang asalnyer tgk citer akhirnyer menjadi ..mane taknyer bubu aku nih suka betol cita2 mlayu ni.katenyer sokonglah industri perfileman malaysia ekekek..yo la,,,aku nih xbrape suka lah sangat nak tgk filem melayu nih melainkan karya allahyarham Yasmin Ahmad.Hah cite beliau memang best sbb memaparkan realiti kehidupan yang sebenar,dari segi kesahihan,isu perkauman,pergaulan,kancah kemelut manusia.habit n semagat seseorang untuk mengekalkan kedudukan pada suatu tempat.so cite2 beliau patut dijadikan contoh karyawan2 filem yang lain.heheheh(pe aku melalok nih).
Berbalik pada cite yang akan aku saksikan nih.PAPADOM tahla sebelom tonton ramai gak kekawan yang dah g tgk cite nih..komen dorang "BEST!!"yeker??aku pun xtgk lagi..sampai ada yang bagi 5***** kat filem nih ..betol ker??!.bubu pe lae punya gedix excited nak tgk ,pe tah lagi die mmg suka cite melayu huhu..so aku ikut lah rancangan yang telah bubu rancang dari jumaat heheheh.

 
dalam duk tggu tuh pe lagi aku pose la ekekeke..bukan pe sekurangnyer aku da gak attachment untuk post aku ni nanti.heheheh bubu n aku suka makan popcorn.kalau tgk movie bubu mesti order set large popcorn dahtu xnak kongsi ngn aku..sanggup die..aku terpakse beli regular popcorn saiz sbb bubu punya aku xle kacau sbb die mmg akn mkn habis sorang2 die..ermmm...sayang..sayang...
 


bubu yang suka amik gmbar aku time2 gini so aku biasa la..pose la asal sempat jerw ekekek
Tapi korang aku xtipu..citer nih memang best sangat2..aku suka sangat...huhu terharu gembira sedih kelakar suma da ibarat lagu yang penuh ngn genre sure korang yang belum tgk suka..ngn cite nih ibarat kate xnyesal lah beli tiket RM10 semata-beratur  panjang nak tgk citer nih...antara citer melayu yang aku bole samakan taraf ngn filem allayhm yasmin ahmad.cm nilah baru best babe...jom usha line korang xnyesal lah..patut tgk nih.heheheh enjoy...kalau betol lah da lagi papa aka ayah cam saddom dlm dunia nih di zaman skang...alamaknyer anak dorang???#$#@^&&*
 




1 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!