8 November 2009

BILA klate VS N.9 (nogori bubu & tmpat lahe kawe)

so semalam aku bawa bubu pg kenduri spupu aku nikah kat kajang..ekekekke..wah bubu cm biasa la dan2 tu gak die jadi sopan ala2 laki2 malaya terakhir ekekek..xksahlah kali nih pergaulan makin meluas bila sebahagian sedara mara belah ayah turun padang.ramai la korang..tuh blom semua..yang skarang nih pun suku xabis ada lagi yg xdtg sbb kes2 da hal memasing.alhamdullah kehadiran bubu masa majlis tuh meriuhkan lagi suasana bila spupu pakcik makcik aku asik mengusik kami berdua..hahah..masing2..pe lae..malu2 kambing la...hahahah

nih mak aku tgh dukung cucu sedara..anak k.ja

 
spupu2 aku la nih


 
 
gambar dalam keta nih masa ontheway nak balik korang tau ribut time tuh kuat giler la..kuat xkuat la sampai tumbang pokok la patah dahan xyah citer kat highway kajang lame tuh...pokok bole tumbang skali ngn akar tunjang..huhu ngeri giler time tuh,sume keta guna double signal tau..gara2 keadaan yg sgt la kelam time tuh yang jam masa tuh baru pukul 4.23ptg..

***********************************************************************************



hah sepekara lagi memandangkan keluarga sedara mara aku datang dari kelantan so ape lae kenalak ngn event besar malam tu match antara kelantan VS n.9...gomo wif hobin jang..adoiyai...camno tuh..mmg perang dlm sulit la...
So lepas jerw majlis kenduri tuh sedara mara aku yang laki2 nih mmg xkalah la nak view gak live game between this teams.so yang da beli tiket pg la stadium cuma yang tinggal anak bini n yang separuh just suka tgk bola kat umah..mak aku ajak lepak umah k.Ti kat selayang..best lpas makan2 kami menunggu waktu bola ditayangkan..wah2 memang ramai na penyokong kelantan nak buat cmno mmg dorang org kelantan n dari kelantan..hehehh yang klakar bubu n suami k.Ti jer org N.9...heheheh so jadi bahan la dorang dua nih..terjerit2 memasing sambil bebel2 dek kerana tgk aksi player yg main kasar n bertambah riuh ngn suara anak2 buah yg main2 huhuhu.fening2..
xksahla xckp stakat tuh jerw..event aku nih lahir kelantan tapi aku sebenarnyer xder la sokong dorang ekekek..tah hape2 dorang punyer supporters bawa mercun bagai..cam org xder tamadun ..sbb ada 2 ke 3 org cmni lansung org da pandang sume org klantan jahat..b**** tul..huhu...

 
korang tgk la bubu tuh jauh jerw di view bola ekekeke..ramai ngt pyokong cik siti wan kembang hohohho


adik laki aku melopong lak die

wah paling best bubu tersenyum sinis aka kambing sbb separuh masa pertama xsampai beberapa minit game start n.9 da jaringkan gol yang pertama..WAH!!!sangat happy husband k.ti..penyokong klantan..gigit baju la wei..hahahahaahahah..aku just rekod n snap gmbar jerw..sambil2 sakat bubu,,,sbb time nih jer boleh buli die..hahahah..pe2pun TAHNIAH buat player N.9..sb mengondol.mengonggong kejuaraan liga malaysia TM..tuk tahun ini..Kpd player klantan n penyokong cuba lagi di lain game ok..cayok..cayok..cayok..heheheh...





7 comments:

janggut said...

hidup hobin jang hobin..oh yeahhhh.....kelate ahat,

azie said...

wah.. tgk tu comel.. buka main suke dia =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

xpela sayangku janggut aka bubu.sek baik ayg xsokong klantan ekekeekek...pe2pun tahniah untuk negeri u ...pe2pun bubu u mmg poyok

**Bila Comel Jadi Comot** said...

azie-hahahah bubu mmg cmtu die kalau bab menyakat comel mmg suka lah sangat2

**Bila Comel Jadi Comot** said...

azie-hahahah bubu mmg cmtu die kalau bab menyakat comel mmg suka lah sangat2

janggut said...

hidup hobin jang hobin.habihhh kusi stadium bukit jalil.jahatnyerr...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huhu nak baut camne kerana nila setitik habis kosi stadium jadi mangse..kan..kan..kan..ahat ahat ahat

Cuba Klik tengok apa jadi!