8 December 2009

aksi si PINTOM comel


Seronak xterkata..hah si PINtom makin membesar ..dengan pelbagai aksi yang sangat comel..
PINTOM da makin manja..sangat2 manja..aku kalau tak ada dia xtau la..bole sewel kot..sayang wo..skang dah mula dengar kate bila aku tegur benda aku xsuka n kate jangan! memang die xbuat la..hehehh bagus si PINTOM ni .itu yang aku n bubu sangat2 sayang kat die tu.dahla kiut..bubu dari yang jenis xsuka pets nih trus sayang..mane taknyer dahla jinak manja lak tuh sayang la dia ekekeek..aku yg tengok hari2 pun geram..
Ada skali org PM nak beli PINTOM ngan harga RM2K.wah2 ko..da yang nak beli bagai..ahhhghh!!xnak2 aku xnak sayang la kat die takut nanti xder la teman aku bila bubu xder nanti.huhuhu…bubu pun dah pandai berdiri cam kangaroo.hahahh cumel giloks tgk glagat die yg terloncat2 tu.balcony umah dah jadi taman tempat die bersantai…hahahah..
PINTOM ni ape yg dia tau mkn,minum n santai rehat2 memang tu jela keje die mane x gomuk kan kan..so jgn buang masa jom tgk gambar terbaru pintom untuk sesape yg sayangkan pets cm comel ni kan,,jom…

 
 
 
korang tgk jela PINTOM skng bukan main lae


 
lepas makan santai ekekeekek itula PINTOM COMEL






24 comments:

  1. cutenyer...ni spesis arnab ker?? kat mana nak cari erkk??kat perak ni tak jumpa lagi

    ReplyDelete
  2. dah tak nampak mata dah..gebu sgt!!

    ReplyDelete
  3. rupe rabbit nie macam kambing la.. hehe.. =)

    psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

    ReplyDelete
  4. macam teddy bear pulak pintom ni..comel!

    ReplyDelete
  5. is3-heheheh ini fuzzy lop u.mmg berbulu lebat.kat perak xtau tapi kalau nak boleh YM saya.
    saya boleh ctau kat mane leh dapat Fuzzy lop ni cute kan

    ReplyDelete
  6. ratna-tula gebu betol lembut bulu die da cm matress

    ReplyDelete
  7. putra-ekekek cm kambing u ckp..ekekek xpe kambing bubu i suka,,hahahah

    ReplyDelete
  8. aqilah-itu la org tgk gambar cm toys jerw padahal idup nih..real nih tau ekekeek.kiut kan

    ReplyDelete
  9. daud-memang tembam kuat mkn n minum da die nih skng

    ReplyDelete
  10. comel tol pintom u tu....
    patut la u syg giler kat die...
    best je tgk pic2 pintom u tu....
    berape umur nye tu??

    ReplyDelete
  11. harayan-thaz sudi jengah blog comel,cute kan pintom..ekeke gebu lae.umor die skang da masuk 2 bulan 2minggu da.

    ReplyDelete
  12. peminat arnab rupanya... bagusss

    ReplyDelete
  13. penjejak-dulu xminat skng dah minat sbb dah ada.heheeh

    ReplyDelete
  14. 2 bulan u jage,terus jd debab n gebu ek??
    u bg mkn pe??

    ReplyDelete
  15. harayan-oo i bagi die mkn alfafa,pokok nafier n jugak pallet.bulu die yg lebat tuh yg nampak besar tuh lebat n gebu lembut ekekekek

    ReplyDelete
  16. makanan tu dtg dri mane??
    senang dpt ke kt pasaran??
    atau kene beli kt kedai yg jual binatang ternakan??
    sory la kalau byk tanye...
    nk tau cara2nye...
    n nk give kt someone....
    hehehehehe...
    rasenye bolehkn mintak ajar dri u??

    ReplyDelete
  17. harayan-heheheh ok kalau u betol2 berminat nanti ym comel.nanti comel boleh ctau mane nak beli n cara penjagaan nya.

    owh makanan tu da jual di pet world.kalau nak beli dari kawan comel pun bole.

    ngat nk jaga die nih cerewet skit,jnji u rajin n minat plg penting sukakan pets ok.

    ReplyDelete
  18. nak pegang pintom....tapi takut die gigit..hanye mampu mlihat dr luar jeee...hikhikhikhik....sayang comel kat pintom kan..

    ReplyDelete
  19. didie- itula u..comel n bubu sayang bangat la kat si PINTOM nih muka die yg kiut tu buat kitaorg xsampai hati la..gebu je

    jgn takut PINTOM xgigit org ..die slow jerw gebu nextime u dtg umah i bawa tunjuk kat u nt u bole belai

    ReplyDelete
  20. comelnye... arnab ke ape ni??.. jenis ape arnab ni..
    soooo cute la..
    cam patung..

    ReplyDelete
  21. beauty_sakura-hah nih nampak cam rebit tapi spesis fuzzy loop.memang gebu cm anak patong la die

    ReplyDelete
  22. errr.....ngat kambeng td....hohoho...comey ar natang 2

    ReplyDelete
  23. Lord_e- itulah churmming pun cakap gitu..ben pun ckap camtu gak..ekekek skang awk lak ckp..heheheh...
    tq.tp mmg kiut kan kan kan

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews