10 October 2009

Umah terbuka lagi


me & bubu


 otw la nih



salam umah terbuka yang aku kena pergi n wajib pergi banyak tempat.tapi gara2 bubu tido lewat n bangun lambat,terpakse la skip pergi mane yang penting,tapi xkisahla aku tetap gak marah @ majuk gara2 bubu...
mula2 bubu cakap,,
bubu : kita nak kemana arini sayang
aku   : umah terbuka kawan2 ayang la.
bubu : erm umah adi noor petang nih so u plan bpe bijik umah kawan u n kat mane,sbb umah adi noor kat   
           nilai
aku   : em..umah en lan kat selayang,umah en fauzi kat kajang,umah kakTi kat selayang gak umah baizura kat
          cheras,syukur pun cheras,,,so cmner nih
bubu : memandangkan kita pun da lewat nih i bagi u pilihan..sbb malam kita nak g badminton lak,so skng
          kena mengalah umah kawan i 1umah umah kawan u 1 umah ok??!!%$%%.
aku   : ermmmmm...pe kate u pergi umah kawan u ayg pg umah kawan ayang ok x?
bubu : xBOLEH!jgn degil derhaka!!
aku   : huhuhu..yela2..kita g umah en fauzi kat kajang kira dekatla dari nilai..(dlm hati #$#@#$%%^^&^)

huhu pergi mmg pergi tapi tau la laki kalau da jumpa gang die kate nak lpak jap jerw skali sampai kul 9mlm die duk sana sampai aku lak boleh tolong tuan umah buat puding lagi kat dapor..huhu


so satu hari lpak umah adi noor kat nilai nk ke umah kawan2 aku..jgn mimpi memang xsempat la..huhu..pe2pun aku sonok gak umah adi noor sebab family dorang layan aku baik..borak ngn adik2 puan die..ngn wife die kak yanie...ur puding memang marvelouss sedap woo lemak berkrim ..yumyum..kpda kawan2 comel yang lain comel mintak maaf sebab xdapat datang untuk jemputan korang,bukan xnak datang masa xmengizinkan..mungkin len kali ok..jgn marah ha...nanti kena jual.
Photobucket









2 comments:

sI tEDI said...

aduhai.. banyaknya rumah terbuka kena pergi. hehehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehe itulah,,,tapi xle nk g sume..bubu tu..

Cuba Klik tengok apa jadi!