5 October 2009

SAFETY WALK

Ok korang kali nih entry aku tentang safety walk!
ape itu "SAFETY WALK"..ok korang safety walk nih di jalankan sebulan sekali follow guardlines by schedule la.so aktiviti nih akan di assist oleh group HSE.aku as a maintenance group akan join team nih,buat ape??hah tugas aku as a electrical maintenance kena la buat rush a.k.a spot check kat tenant2 yang mendiami level tower petronas nih.untuk memastikan yang segala barang n benda dorang install kat opis memenuhi piawaian.So bulan nih masih dalam bulan syawal so meriah la opis dorang nih memandangkan tower untuk CARIGALI ada mengadakan pertandingan decorate level dorang so mmg grand la performance setiap level.arini aku rush level17 tower 2 so sempat la snap gambar eekkekeek ..cantik siap da biskut raya


 
heheheh siap pose lae..xsempat amik byk da sbb dlm waktu  bertugas nih

Photobucket

4 comments:

Mrs.Afaizal said...

HAI...thanks sd jd follower sy...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok no hal nanti rajin la singgah kita sama ek

sI tEDI said...

wah!! sempat posing ngah keje..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek bosan la tu yang gedix sangat nak pose pntang nampak lens.hahah

Cuba Klik tengok apa jadi!