4 October 2009

Rumah terbuka


ontheway la nih ekekeek




 
 
hahahah sanggup nih nak g open house touchup rambut


syukur ngan tunang dio


gang 5TV SMKTS da lae yg xdapat dtg nih


 
hajar yang baru aku ketemu..ekekeke da kawen da husband die yg snap gamba nih


onthe balik nak men badminton lak


Hah kali nih aku nak ctau tentang citer umah terbuka.
Minggu nih umah terbuka yang dapat aku attend adalah umah si niza n hajar.hah 2 orang nih adalah classmate aku masa skoll dulu.ekekekek kawan2 yang len minggu depan plan nak buat.so dapat jumpa kawan yang da xjmpa 8tahun adalah si hajar nih ,mane xnyer aku lpas kuo jerw result SPM ayah antar aku further study belah utara 5tahun duk sane so lansung lost contact.pahtu masa gathering pun aku xdapat juin sebab masa tuh aku dalam final sem kenalak masa paper final time tu pizen final poject.huhuhu skang bila da jumpa memasing da yang da kawen da beranak pinak pun da..ekeekekekaku?!!ekekek biasela…sendirik tau la kan


Photobucket

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!