17 October 2009

Rumah terbuka lagi

Kali nih majlis terbuka makn-makan yang di jemput oleh bos lame aku dari syarikat Suria Insan Sdn Bhd.Majlis berlansung di Selayang Baru bertempat di Suria Cafe dekat ngan stadium bola selayang tuh..best la sbb da lame aku xjumpa bos2 aku nih ekekeek.kat sane maknan macam2 ada dari tempatan western pun ada xketinggalan.hah sate pun ado..ekekek..bawak bubu skali kenalkan kat dorang hubby aku nih..jom usha gambo lu.


on theway nih nak gerak


ngn x opismate aku dulu..husnil yg depan tuh kawan baik aku..


kevin n thatla xngat lak name mamat tuh


boss aku mr Rizal.


discussion session
 
alahai sayang den..


dulu aku nih P.A die la..ekekekeek.
Terima kasih di ucapkan kepada En.Zulkufli.,En Mat Akhir dan En.izam selaku Ceo syarikat Suria Insan Sdn Bhd yang sudi menjemput saya ke majlis nih.amat terharu rasenyer sbb tuan2 masih mengingati saya.Nextime nak buat event boleh la ajak lagi..ekekeekek insyallah comel sampai bersama bubu.heheh.




Photobucket


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!