29 October 2009

Meeting untuk "Vendor Appreciation Award"

Hah nih antara aksi-aksi para2 ahli jawatankuasa sedang membincangkan perihal aturcara majlis n jugak tema acara anugerah nih.hahahah..xboleh blah btol sbb sume blur2 lagi2 aku la..duk melangok tgk bos2 aku duk kuokan cadangan2 untuk majlis nih..
aku xder ape nak citer cuma gambar masa meeting nih aku da amik la curik2 kan..keterangan yang di suarakan oleh bos mechanikal aku en.Aznor jom..usha jap..

tekun sungguh kak ana ngn en misnan


penat ko k.linda..wah2 pn.idayu tgh carik idea


heheh org yang smpat aku snap n di snap...en Aznor missing lak..die asek malu2 lari lak dari lence aku


aku ngn k.fiza..gedix la..wei..


apo yg aku duk melopong tuh hah...
so untuk citer selanjutnyer kena tggu petang ni lah event berlansung k..Theme kali nih soft/light n pastel kaler.hentah la..aku bantai baju raya jela mals nak carik baju da...stakat photograher jerw...ekekekekek...

2 comments:

s.y.a.r.q said...

wah..sempat tuh tgkp gmbr..heheh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah itula mmg pantang tau nampak lense asal bole jerw ekeekeke

Cuba Klik tengok apa jadi!