25 October 2009

Makan2 @ RESTORAN SRI MELAYU


 anis,aku n k.bahya.
heheh,,nih majlis makan2 di adakan di restoran Sri Melayu..kompany OCI yang anjurkan..bukan pe dorang buat sambutan jamuan raya.buat lak time lunch..ekekek da hujung raya da..makan xdala meriah sgt sume makanan untuk lunch ajerw so ko tgk sendirik apa yg aku da santap ek..
 
hah nih menu yang aku rembat masa buffet tuh..aku nih bukan jenis mkn sgt so aku sukakan bda yg simple n lite sajerw..bak kate kawan2 aku..rugi bawak aku g majlis mkn sbb aku bukan pemakan yang havoc..huhuhu


hah yang nih dessert yang aku pilih korang nampak x ape yg aku nampak ABC..i like it soo much sedap woo..yang lain simple jela..so..so ajerw


sebelum balik pose lu depan entras restoran nih bersama aku am,k.rini n ciken


 
ape yang ko hepy ngt tuh ciken..ekekekek sonok pose ek..

even tragedi nih da lewat sminggu tapi aku nak gak kongsi n kabo kat korang ...xkira gak nak gak post so nk tau baca k..xnak oku ok jerw..ekekekek
pe2pun best kat sini sbb smbil makn sambil da penari yang menghiburkan kita..nak2 plak da waiter n waiteress hehheeh layannnn





0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!