20 October 2009

Makan kat CLUB GOLF NEGARA Subang

hah untuk meraikan kejayaan acik,aku bubu n family kami beramai2 sambut di club golf negara subang.best wooo..memang layan la..makan chinese food i like....yumyum...



memang la best korang bukan ape ikan2 yang fresh dorang masak tau..ape name kedai??
owh name restoran nih EAGLE'S NEST...nih restoran cina yang halal dalam club nih..korang yang datang makan xkan rugi..memang juicy n sweet food yang dorang masak..lagi2 makan reramai ditemani anak2 buah n keluarga bubu.ekekekek


hah tuh menu yang kami pilih pada pendapat lidah aku lah aku paling suka makan ikan kerapu bersoskan sos thai tuh..tahla dorang masak cmner rase food tuh sweetsour n plg penting pedas..siyess aku la yang rembat sume nenas dalam kuah sos tuh sbb ape??sedap..dap..dap..la..huhuhu...(sambil telan air liur glurp..)


 
heheh glagak ank2 buah sedang makan kacang guna sepit sementara tunggu menu makan sampai


 
hah dalam duk menunggu aku ape lagi sempat la snap ape yang patut kan..hehehehe..apela yang dibebel bubu tuh..beria na muka die ekekekek


hah tgk gaya memasing xkalah u..sume nak glamor depan entrace restoran nih


heheheh ape yang kakak tunjuk tu..


dah keyang bergambola plak aku n bubu msti xketinggalan kate pasangan bahagia ekekekek
sebelum angkat bontot dari restoran nih aku mintak bubu snap 1 pic sbg kenangan walaupun nanti2 akan datang lagi..memandangkan nih port angah n a.amin slalu lepak untuk main golf.


haha dah keyang kan korang ape lagi paham2 lah bayar tetap bayar makan pun da kenyang..
so total sume tadi adalah RM439.43 ok lah 12 orang kan..servin' die pun besar2..kenyang woo..
masa nak balik sume jalan perut kedepan sbb terlalu keyang ahahahah..aku pun same..adoiyai..camno nak kurus ramping nih asek makan jerw bubu bagi..huhuhu..tolllooooonnnngggggg...diet diet diet plezzz..





Photobucket

1 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

nasib baik orang ckp masakan cina nih xmengemokkan badan..pe2pun aku enjoy sangat makan reramai...bila la dapat lik nih jmpa mak ayh dorang dah jawoh skng kena tggu cuti panjang baru leh balik huhuhuk

Cuba Klik tengok apa jadi!