25 October 2009

Lepak Kedai Mamak SAMEERA setapak

heheheh inilah di namakan semagat pasukan lepas jerw kuokan peluh di coart masing2 meluangkan masa,untuk lepak2 di kedai MAMAK SAMEERA.hah kedai nih terletak xjawoh dari dewan KLRC setapak yang aku duk main tuh.erm..bukan pe sini best masakan panas dorang org mlayu yang masak..yang paling bestnyer...tukang masak nih xkedekut bahan korang..kalau korang order bihun goreng,mak aih die punya banyak cm dua orang makan mmg bagus la abang nih..eh abang ke...tapiii(%%$$#$%%$###aku pun kompius die laki ke puan????%&*($#masih bertanye tanye dlm at)huhu...xkisah la janji masakan die best.slalu aku akan order tomyam pedas KAWKAWKAW3XXXXX..mmg bessttttt layannnn i likeeeee....bubu lak suka mkn mee goreng pedass jugak..ekekek k.faiz ikut aku la...yang lain da nasik da roti cm2 la...bak kate pakcik astro..macam2 ada..harga pun bole kauteem..cayalah mamak!!!


heheh..tengok lah bubu,,skang nih bukan main lagi pantang nampak lence mesti die pun ikut aku pose sama..ekekek nak buat cmno bini die nih pun xreti malu asek2 sket2 nak pose.bubu2 nak gak menyelit.korang kat luo jangan jeles tau ekekekek


alamak bubu cover macho la plak ..wek!!!time nih k.faiz nak shoot aku jerw bubu lak cbok menyelit..tapi xpe i likeeeee


pe la yang di sembang tuan dewa tuh..yang k.faiz melopong lain macam jerw pe kess


lapa ek sayang


pe hal lak ngn en bathivant tuh


k.faiz yang sangat marlevouss


ketua pasukan aku bersama en.ijam


oik da tukar tempat ek
 
beria benor si ah lim bersembang..citer pe tu apek..??ekekekek





0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!