20 October 2009

Konvo acik yai @ UITM SHAH ALAM

hah kali nih entry pasal konvo acik.pagi2 da grak g umah along sbb ape?sbb da pakat ramai2 deal kumpul sana.so dari sane kami grak g umah mama kat shah alam kira breakfast sane la.huhu penat xilang lagi mlm tu main badminton sampai 3pg,adik punya hal layan kan ajerw...




pagi2 nih nak grak g hall,amboi acik cantik berkebaya



dah sampai sane snap la lu untuk scene pagi segar lagi muka masing2 ..ko tggu petang kang ngat sekejap majlis konvo nih..



aku muka yang xbrape nak ceria,bukan pe penat da,,mlm tuh main badminton smpai pagi sambung lak aktiviti family..bubu pun muka cm ayam berak kapor ..hahahahahah masing2 cover je lebey..



hah tuh budak kecik tuh yg tetiba bukak musk tuh..hahhaah konvo musim xbaik ...da ke patut kena pakai musk..pe lagi bahan la reramai
 
hah tengah duk menunggu acik tuh sempat lagi pose kat air terjun buatan (sebenarnyer nak carik air minuman alang2 jmpa tmpat cun nak snap la jap ekekekek



hah nila die si gadis yang aku panggil acik..ini majlis die heheheh thn depan untuk master lak..watever pun congratulation!!!sweety.hah lupa lak..tahniah jugak untuk anugerah dekan ok..




hehehhe sempat lak along ngn adikfie bergambo ngn kerbau batu tu

hehehe sempat amik gmbo lae



mak ayh along  a.amin n adik fie



hehehhe bubu aku tetap ada..korang







Photobucket



3 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

tahniah acik!nak jugak dapat master cam acik tapi tah ke bila la...memandangkan bubu..$%#@#$%^^&

sniffa93_aznil4eva said...

congratz kat acik jugak;D

my sista konvo gak kat uitm..
tp bru diploma la..
hee


snifcollection.blogspot.com
ourcrazyncolourfullife.blogspot.com

**Bila Comel Jadi Comot** said...

owh yeker snif..ok..ok cograte gak tuk ur sis..heheheh

Cuba Klik tengok apa jadi!