1 October 2009

kasut baru asics GEL.


hahah pose la skit aku ngn kasut nih kang sebelum beraksi ekekeke



Ok korang,entry aku kali nih pasal kasut badminton baru aku.
Erm kasut lame ..nak kate ok..xderla gak sebab da comot..bukan pe aku xsuka basuh kasut..sbb aku xtau nak ikat balik tali kasut..dan yang penting sebab bubu pun nak beli kasut badminton baru sebab kasut die memang da koyak..cuma aku yang gedix nak tiru die..kasut baru..nak jugak..nak jugak..xkira la...
so tadi petang aku ngan bubu kuo lpas balik keje rushing la jap g puchong kedai AJ ..store tuk badminton tools la..hah skng nih tengah pames trend pemain pakai kasut yang da power cusion n gel..so kami pun nak cuba la gak..mane tau leh jadi power gak kerw,,ekekek bubu xpe die memang da hebat sukan ni aku je masih perlu baiki.kat sane aku da kenangla ngan kasut jenis gel rocket tu..tapi xder saiz n kaler yang aku suka..bubu lak nak servey lu..lagipun kasut yang die nak pun xder stok..kate ngan tokei tuh da habis..so sabtu nih da nak main..nak xnak kenala gak kami rush ke pertama kompleks..wah..wah sanggup ko..bubu ikut skali g pertama.hahah kenangan pling bermakna sebab kalau kami kuo mesti naik keta ke destinasi mane nak g tapi kali nih kami park keta kat bkit jalil menapak la tuan2 amik LRT ke bandaraya skali tambang RM1.90.heheh aku xplu sbb aku mmg guna pass bulanan punya..da sampai sane trus terjah kedai WORLD RACKET tapi sayang sebab WORLD RACKET hanya kuokan produk YONEX jerw..dorang xder asics gel nih.kate ngn mamat tujiran die da jual asics brand.so bubu try call en mira..ekekek en mira cakap kedai ETAKOH da jual asics sebab die pun beli kek citu.so kat ETAKOH tuh banyak pilihan kasut yang kitaorg carik xder la sbb da discontinue.
huhu so dh xder la...nak kena usha len la...dalam duk mencarik tuh terminat lak satu jenis kasut warna pun menarik tapi harga die mak datok mahalnyer boleh beli raket da...tapi xper kali nih bubu yang nak belikan kan,,,,so aku nih kira berperikemanusian la jugak sbb last2 aku terminat lak satu kasut asics gel nih..kasut nih sebenarnyer tuk org laki..tapi sbb patern die yg menarik mata aku..so aku pilih la die..sik bek da saiz sbb kaki aku nih susah skit nak dapat saiz..huhu saiz 5 da mane nak dapat kalau nasib baik da la..so akhirnyer jumpa gak..n aku berjaya milikinyer dengan harga RM259.00.Dapat discount lak  heheheh dapat la RM200,,murah gak..so...Takpe bubu yang bayar..ekekek aku sarung jerw..hahahah thaz bubu..bubu pun beli gak..
So korang2 yg da tringin nak beli kasut asics gel yang tengah fofular skng nih bagi yang havoc sukan badminton n minat brand asics la..korang leh la datang ke :-



 AJ RACKET MART
h/p:0122861416
mon-sat 10.30 am-11.00 pm
sun:10.30 am-7.00pm


NO 31,jln puteri 4/1,bandar puteri,47100 puchong selangor.
TEL/FAX:03 80623973

PROTECH,RSL,YONEX,GOOSEN,PROACE,WILSON,APACS,CARLTON,DUNLOP,VIC


 kalau kedai kat pertama tuh korang usha jo nama kedai nih ETAKOH SPORT ataupun WORLD RACKET hah yang nih terletak di aras 1 bagunan PERTAMA KOMPLEKS.so sampai sane mmg terang leh jumpa punya.



Photobucket



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!