6 October 2009

Jom lepak wif Tuty(part2)


hahaha 


Hah lepas makan jalan2 plak,,erm nak jalan dalam Isetan hah!bosan la opis aku da tentu kat tower dkat sgt hari2 lalu,huhuhu..so planning g Ampang Park la..jom usha pe yang aku ngan tuty buat n beli ekekek,jalan2 sambil cari pasal..


ape sebenarnyer yang aku nak ckp nih


pilih2 lagi..cantik2 baju kat First Lady nih


hah yang nih cm bole blah plak


usha sandal lak..ekekek


 
hahah kaki aku ngan sandal baru a.k.a sliper


wah2 ko tuty suka kan..kenang trus beli ek..


hah akak nih siap pose skali katenyer die mmg suka bergambar,siap pesan suh aku pomot kedai die kat org len.So sape2 yang da di sekitar kawasan terdekat ngan Ampang Park nih bole la datang ke kedai akak nih kat aras bawah tanah dekat ngan stesen tren LRT..ala..sape yang biase nagn tempat nih da tau da mane locasi bawah tanah LRT Ampang Park nih..Jom g kedai die cantik2 sandal yang da harga pun bole tahan xmahal mmg mampu la ,lagipun pattern dah byk yang baru kuo ..so kawan2 cepat2!!


Photobucket

2 comments:

Mrs.Afaizal said...

shopping ye jgn xshoping...hehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah shoping gitu2 jerw..ekekekek..bukan keperluan sgt pun sje mengatal

Cuba Klik tengok apa jadi!