6 October 2009

Jom lepak wif tuty(my sister's) Part1


 
 
 

Hah masa tuh aku masih lagi kat L21 attend complaint la wei..huhu sebok tul la dorang nih da kul4.15 org sebok redy nak balik da..tiba2..tintong!tintong!..uiks massage da..ngat dari CFCR,upenyer littlesis katenyer arini cuti nak ajak aku kuo teman die lepak2..katenyer bosan xtau nak buatpe..erm..(pk lu.."nak ke kuo,cam malas,g pun bubu xbagi lik lewat..em...ok la kot"-->pk dalam palo nih)
Ok la sebab cian lak ngan die aku ON jela...so katenyer nak blanje aku makan so memandangkan aku bukan jnis kaki makan...tekak la xbrape selesa sbb batok2...bukan H1N1 ok..erm..tekak teringin nak makn cabonara..yumyum..so kami g pizza la

tgh blur nak makan per..#$#@$$%%^
 
hah si tuty nih kalau bab makan mmg die likesss


heheh menu pertama salad da

test lu salad nih..yumyum


creamy cabonara,,yang nih la favor aku


makan a.k.a tambah2 jgn malu2


comel & tuty




Photobucket




2 comments:

Hunky said...

uhhhh, cabonara....
teringat zaman2 kerja dekat san francisco coffee dulu..
Selalu pau cabonara expired.. heh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh sedap kan..mmg layan la makan meal nih best la

Cuba Klik tengok apa jadi!