14 October 2009

KEMBAR KE KAMI NIH..CUBA NILAI..ADA IRAS KER?

Heheheh..setiap kali aku kuo ngan die setiap kali jugak orang akan kate benda n perkara yang sama..huhuhu
Mane jerw aku xposed kan gambar kami dua orang akn kate aku n die adik beradik ker??? Kembar ker???alamak..pe nih..nih hubby aku la cayang2 kat luo sane pe da…
Statement yg korang created nih.
Cam da 1 kes masa tuh da selection untuk sukan petronas,bubu da temankan aku setiap kali aku training..heheheh yang bagus tentang bubu setiap kali ape aktiviti sukan aku mesti die give full support siap antar amik aku temankan aku ekekek..haaah manjaw u,,,mengada ngada kan wpun aku n bubu tau aku memang xpower pun sangat ngat setiap aktiviti aku juin ..ekekek..



hah ni die salah satu gambo aku n bubu

yang nih paling latest


Ada kerw patut dorang2 team2 aku ingat tuh along aku huhuhu…mati2 dorang ngat bubu tuh abang aku,,huhu uik korang nih bubu aku hubby aku tau..bukan along aku..along aku lain la.pada pandangan mata korang da iras ke aku ngn bubu nih..muskil2…curious tul?????


Photobucket








11 comments:

umi_e said...

memang cam adik beradik lah! Sama je...

* orang tua-tua kata elok kalau suami-isteri rupa cam adik beradik :p

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yeke umi so xsalah la kami nih kalau suami istri..syukur alhamdullah heheheh

eyena said...

ngeee ada iras gak tu.. pasangan bahagia maknanyee.. hehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hah betol ker eyena..moga2 masin kata2 eyena heheh thanks tau..

NiZaM said...

logik jugaklah kak kalau nak dikata adik beradik..

heee

**Bila Comel Jadi Comot** said...

oiks nizam kenapa lak ckp cmtu boleh bagi sebab x..

NiZaM said...

hehe nak kata sama tak gak...

iras2 kot..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehheeh memangla xsama sb hubby laki comel pompuan ekekekek....nizam2..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

insyallah smoga jodoh kami kekal berpanjangan amin

AngahSayang2314 said...

wah bahagia u yer...
kalau rajin singgah2 la ke bloq angahsayang ye..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

angah sayang ekekek sweetnye name blog u..wokeh nanti i singgah ok tgguuuu..

Cuba Klik tengok apa jadi!