1 October 2009

# OPIS COMEL

hari Jumaat comel hari nih




heheh arini sume orang kat opis aku pakai baju raya memasing bukan men lae dorang nih sume vouge xnak kalah u..ekekekek...yang laki ngn baju malyu la..bukan men meriah tower harini..warne2 pelangi da..orang da ramai pening kepala aku malas lak nak kuo rest baik lpak depan PC lae best heheeheh...
aku?arini cm biase la..pakai la gak baju kurung tapi xpakai bju raya sbb baju raya aku glamor sangat ekekeekek..tggu la pakai masa open house baru grand u..eekekeekek...
bosan arini xlarat nak pose lak..hurey sok badminton xsabo lak nak pakai kasut asics gel baru aku..bubu tgk ayag da kasut baru ekekeeke...

cute nyer bubu i nih
erm orang laki kat opis aku nih sume da kuo solat ape la yg tinggal selain aku bersama pc aku nih erm...skang nih aku tgh tolong anis edit gambar weeding die ..erm die mintak tolong sambil2 aku update blog aku nih..blog aku nih da cm diari harian aku..rase tangan nih mengigil kalau xmasukakan citer2 aku setiap kali setiap hari..yela aku suka kongsi citer aku..tapi xkisah la suka ke x nak baca yang penting aku da luahkan ape yang aku suka nak kasitau kan..wendu lak kat bubu..hahah padahal hari2 jumpa ekekekek..

hahah merenung masa depan xceli gambo semalam ni ekekeke


Photobucket








4 comments:

  1. bila org yg kadang2 bapaki baju kurung.s ekali pakai. nampak ayu. bila org yg hari2 pakai. nampak biasa2 jek. he he he

    ReplyDelete
  2. bukan baju raye pon vogue juge... :D

    ReplyDelete
  3. hahahah sabar jela biase2 ajela s.y.a.r.q..ekekek pe2pun thaz ok

    ReplyDelete
  4. sI tEDI..heheheh,,,tula xceli xsuka pakai tp nak buat cmner jumaat opis mate suh pakai ekekeekek

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews