12 October 2009

Hari ini di opis aku

huhu bosan betol keje skng tahla..xtaula nak buatperw bukan xder keje ada,nak2 dah dateline kan skng..
aduss skng sume bos2 aku meeting kat glass door room ngn juru audit..meleleh la dorang nak menjawab ngn audit tuh kang.aku??cm biase la selain update keje2 untuk anak buah kdng2 buka doc.kadang2 curik2 buka facebook kadang2 saje kacau bubu aku..ekekeekek..bosan punya pasal kan..huhu alamak k.fiza lak pose arini katenyer pose ganti..apela akak nih lain kali ctau la awal2 boleh saya juin..skng saya dah xder kawan nak lunch sama huhuhu..benci i..u...
Kerja yang tertunggak semalam aku da settlekan alhamdullah lega boss pun da kembali senyum kat aku.heheheh..
hah baru dapat SMS dari bubu katenyer today die bz,,tapi rajin gak die mssage2 aku heheheh bubu2..(buat muka garang konon2 nak bos die takut ngn die)ekekekek...

i love my life

Photobucket

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!