9 October 2009

SHOOPING"wah!!betol2 Berbaloi-baloi di GIANT HYPERMARKET(PART 2)

hah korang kali nih aku updated citer pasal my svr2u.net..
memang berbaloi-baloi bak kate emy search..haha..balik jerw opis mandi bersiap bubu ajak kuo tukar point kepada voucher GIANT.heheh bestnyer nak shoping lagi nih..
best woo kali nih tukar lagi point sebanyak RM650.00.wah...wah..wah...bestnyer korang akan berpinau mata bila da RM650,nilai voucher dimana korang boleh beli ape2 ajerw..microwave pun bole da...memang banyak wo..bestnyer...ape aku beli??biasela barang peribadi n barang dapor la..biasela bubu suka masak n suka makan umah..so aku nih senang la skit xder susah2 nak masak bagi jerw kat die tau la ape yang die nak masak.ekekek..
sepanjang aku join mysvr2u nih da banyak da point yang aku collect,da banyak voucher yang aku belanjakan..best tau..suma barang peribadi mahupun barang basah dapor keperluan umah suma aku belanjakn hanya menggunakan point voucher..ekekekek..jom tgk ape yang aku da sambar dengan hanya menggunakan voucher,

tgk la bubu tuh tgh menunjuk voucher yang sudah kitaorg tukar.


heheh akupun nak pose gak..banyakkan??

banyak wooo
jom shopping jom!!!

bubu aku sempat bergaya sebelum..shoping


K.A.M.I.ekekek


hahahh stok untuk bulan nih..bukan pe makanan ni perlu untuk aku bila aku served tenet..heheh


hah itu die..barang2 yang aku n bubu beli untuk stok bulan nih,,


hah tu die voucher GIANT bersama barang yang aku nak beli n pilih


cukup sayang voucher  tuh


bayar time..banyak tol barang2 kitaorang rembat..xpe free jerw sume guna point voucher mysvr.net


JOM JOIN mysvr2u.net dapat shoping puas2 guna point voucher.best cam BERBELANJA PERCUMA PILIH DAN BELI APE YANG KORANG SUKA DAN NAK TAPI SUMENYER mysvr2u.net dan point collect yang tolong bayarkan.

JOM LAH JOIN BERBALOI-BALOI!!!

Photobucket




0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!