15 October 2009

Edit foto anis nikah

huhu arini memang xder keje lansung kat opis kalau  belambak bukan main lae,sampai xcukup tanah aku mengejar keje huhu.kalau xder memang bosan tahap gaban.
so untuk aktiviti hari nih aku hanya menyiapkan keje editing si anis ni.tolong kawan2 memandangkan si anis nikah tempoh hari fotog die di timpa musibah dahtu gambar banyak osak terpakse la si anis menggunakan khidmat family untuk snap gambar die.so gambar yang di snap lak men hentam jerw snap.cian anis.

anak buah anis la nih


nih die anis nyer


nih hubby die


 

So aku sebagai kawan hanya mampu membantu ape yang patut dan betolkan ape yg cacat.edit mane yang perlu,untuk tambahkan seri wedding picture die.
sengal tol si fotog tuh..
Aku nih nak kate hebat edit xderla tapi bole2 ajerw..la ekekekek..pe2pun penah ada la jugak kamera SLRD Canon.ekekekek..
so untuk tatapan umum la kan..kan aku masukkan sebahagian yg aku da siap buat.kalau rajin komen..kalau xnak xpakse..baru blajar nih..heheheh


Photobucket


2 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!