29 October 2009

Dinner comel @ MATTOP


hahah sebelum nak gerak g bangi tu aku bersiap skit2 n sempat la pose mane yg patut..korang tau la aku nih pantang kan nmpak lense ekekekeekekek..lambat lak bubu sampai time nih
 
haaah..nak g makan dekat jerw bangi jerw kuo makan motif nyer satu jerw bubu nak jmpa kawan bissness die.pahtu ajak aku temankan die..erm...sambil2 tuh aku tingin sangat nak makan tomyam..sedapnyer favor aku nih suka suka sangat2 i like it...


sampai2 je sane aku order ape yang terhajat kek hati la tadi..ekekek cm biasa aku ngn tomyam aku..bubu lak..memang kena makan nasi kalau xmakn nasi boleh lumpuh 1 badan huhu..so aku layan kan ajerw.
kat mattop berianai nih pemes menu cam biasa la beriani mattop la..lauk ape???
ayam,daging,kambing,ayam goreng ,udang.memang sedapla harga pun berpatutan siap da wifi lae.best best.
nama kedai nih
MATTOP BERIANI BATU PAHAT terletak betul2 tepi bangunan PKNS bangi.Siap amik tempahan katering tau..kalau berminat boleh call die kat no nih.
03-89221344 @ 013- 3333374 (mattop)

hah tula kawan si bubu nih wan phero kitaorg pggil die.ekeekekk...ok la...lepak sampai xsedar diri siap tuan kedai halau balik sbb kedai dah nak tutup.huhu aku pun da ngantuk kami balik sampai umah on tenet jap.. skali brokband aku buat hal lagi..so baru ptg nih dapat update story mlm tadi sbb opis arini bz sok da event.so nanti tunggu citer meeting aku lak k.chowchinchow.





8 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

makan megi adalah peberet comel jnji pedas mmg layan la

sI tEDI said...

pink gituww

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh i love it soo much..kaler pink mmg comel suka sI tEDI xsuka ker

eyena said...

sedapnyee mamam.. hee lapo lak rasa..

hee cun laa pic comel tu.. comel sgt2.. heee

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh eyena lapa yo...jom mkn jom

NiZaM said...

lor xckp pg bangi kak, hehe boleh lah belanja saya.. hehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh larh yeker awk duk bangi gak kewr xpe nextime k saya pgi san je saya halo k

mattop said...

TQ dtg kedai mattop... :)

nanti 7/11 mattop banjer yek... jgn tak dtg plak..

Cuba Klik tengok apa jadi!