21 October 2009

# Comel(^^)bubu

Dapat Handbag Baru

erm dapat handbag baru korang!!!wah bubu nih mmg xkedekut tul ngan bini die ekekekek...itu yang aku makin sayang tuh ...hahahahahahha(gelak nada jahat..hohoho)materialistik tol aku nih..heheheh..Eh xderla...mane ada..bubu yang nak belikan setelah tgk air muka aku yang buat2 muka kesian ala2 garfield gitu..ekeekekek..






mula2 niat tuh teman bubu la,katenyer nak bayar bil Broadband die n sambil usha pakej baru broadband.bubu rancang nak tukar quata (GB) 6G die kpda 12G mesti lagi laju nanti lines tenet die..ekekek.memandangkan penggunaan dah overlimit tenet slow la korang so paling dekat centre Maxis ngan umah kitaorg adalah Jusco la..Lpas magrib jerw kuo la..so bila dah sampai Maxis centre tuh skali org tuh ckp xle tukar kat situ,kena tukar kat btol2 centre die samada kat KLCC,Sunway @ Cheras centre.so bubu lik ngn muka xpuas hati sbb line broadband die skng slow..nak buat bizz pun xsenang katenye bila line lembab sgt kan.kan..kan..





heehhe tertiba jerw die cm ceria semacam tetiba ajak aku temankan die cari sandal baru,sbb sandal lame die dah buruk katenyer tggu masa nak koyak jerw..so kitaorg ronda2 carik ape yang bubu nak..hah satu tentang bubu nih bagi la ape brand pun kat die yang paling die suka adalah brand Dr.Cardin,erm tahla die mmg suka la.sume kasut sandal die suma brand nih.



huhu tertiba mata aku terpandang pada sudut hujung nun jauh di sinun..fuhyoooh...cantiknyer..ape lagi barang pompuan la korang hahahahha..cantiknyer..(dalam hati "kalau mintak bubu belikan kan best)..so aku mula la buat2 gedix2 muka nak kesian kan..kan..huhu..
aku    :  bubu sayang cantik kan handbag nih
bubu  :  cantikk..
aku    :  ayang suka..belikan bole..ekeekekkek..(^^)..
bubu  :  braper tuh..??#$%@#
aku    :   #@$$^%  RM299 jerwww...huhuhuhu
bubu  :  suka x?kalu suka amik...
aku    :  betol2 ke yang..(heheheh sonoknyer gelak tergolek n tergolek n golek..hurreyyyy)YESS!!!



heheehehh bertuahnye aku dapat laki cam nih..heheheh ape lagi sambar r satu..ekekekek



 
 
kate ngan bubu die xksah ttg harga janji aku bahagia bersama die dan aku suka..
pompuan mane xsuka bila suaminyer dapat penuhi segala kehendaknya..haahahah salah sorgnyer aku lah...
Thanz sayang u  r my world u r da best i love u soooo much dear..






Photobucket






11 comments:

  1. heheheh thaz cantik kan..kan..comel suka dari jawoh nampak ekekekek...bubu belikan..

    ReplyDelete
  2. whoaa . ayat powerr ... hehehe tak sesia ayat tuhh ... mesti malam ni tido senyumm jerr .. hahaha

    ReplyDelete
  3. heeheh suara kaki aka bubu mestila ayang suka dapat beg baru sape xsuka sayang ekekekek

    ReplyDelete
  4. amietz..heheheh mesti senyum usahkan tido skng pun senyum sampai ketelinga nih emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  5. Tahniah tahniah.. hehehe

    nnti saya da kawen , bagi bini beg plastik je boley tak.. ehehe

    ReplyDelete
  6. hahaahha Nijam nak bagi bag plastik ek..kalau bini xksah ok jerw..cml pun ok jerw kalau dapat bag plastik..ekekek tapi xkan la kan...

    ReplyDelete
  7. ekekeke org da bagi amik jerw...hehe klu beli kna kmpul duit lu ekeke.xpe bubu biznezman.

    ReplyDelete
  8. kuat gak awk ni mengepau yer..keta dpt..beg dpt.. Bleh r saya jadi awex bubu no2 ni..untung2 leh dpt lg mahal dr cml ni.. q:)

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews