27 October 2009

Dalam kehidupan kita seharian penah tak kita terfikir akan ape yang terjadi di masa hadapan


Dalam kehidupan kita seharian penah tak kita terfikir akan ape yang terjadi di masa hadapan.penah tak??aku??aku penah dan memang slalu pikir.takut??memang takut sebab takut ape yang aku rancang dan impikan takkan tercapai..huhuhu sedeyy gak.


Kehidupan??
Aku kehidupan aku..alhamdullah ape aku nak ape aku mintak suma dapat,alhamdullah aku ada keluarga yang sayangkan aku aku ada kawan yang sangat ceria aku ada bubu yang membahagiakan aku.Cuma kadangkala perselisihan berlaku..arghh..perkara biasa kan sedangkan lidah lagi tergigit inikan plak..comel n bubu kan..kan..



Kerjaya??
Alhamdullah kerja aku sangat2 la banyak dan sungguh membizikan..walaupun banyak n sangat pack aku tetap berlakon cm xda keje.sebab ape sebab sindrom malas aku yang melampau..rate malas aku lagi tinggi dari rate rajin..cmne nih wey aku pun dah xtau nak buatpew??tido awal pun mlas jugak nak bgn pagi..tapi bangun la jugak,,,dan yang penting setiap hari aku akan sampai opis tepat kul 7.30pg.ekekekek..
Kawan-kawan??
Kawan2 aku xdalah ramai rakan sejawat dan yang lain rakan bloggers sajer..aku nih xbrape nak bergaul sangat memandangkan aku hanya meluangkan sepenuh masa aku dengan broadband aku..dan badminton aku..kuo tgk wayang??heheh xslalu la..slalu aku tggu bubu beli vcd jerw tgk kat lcd umah.erm…nak kuo malas sbb banyak procedure lak.bila kuo nak kna bersiap,nak kna beratur,, alamak leceh so tgk vcd kt umah jela xpun layan jer katon series kat tv..dahtu aje favor aku.Dulu aku kaki jalan gak skang dam alas la..sbb weekend da badminton so tenaga da byk kuar kena la rest.
Badminton??
Heheheh alhamdulilah skill dah makin meningkat la..pukul pun dah sampai baseline,sebab bubu n tuan dewa sudi mengajar.kat klab nih dorang gelarkan aku cik genset.huhuk..bubu??xpayah tau..bubu nih mmg suka bagi gelaran kat org huh I dun like that nickname.wateverpun I like bubu so much..even his mouth like a..@#@$%^&^%%$
Badminton is best!!
Parent??
Huhu rindunyer org tua duk jawoh mersing bila nak balik lagi nih huhuhu

Perkembangan aku setakat ini aku da makin pandai masak n paling gembira bubu ckp aku masak sup sedap walaupun tertinggal kentang hihihhii…
Badminton-need more improvement la..
Handbag-dapat lae untuk koleksi simpanan aku..(penuhla bilik cmnih)
Shopping-banyak habiskan waktu masa n kewangan untuk barang2 badminton dari raket shuttle baju skirt dan cm2 la yg melibatkan sukan nih.huhuhu..xpe aku puas hati la.





6 comments:

Jijahh @ f.k said...

moga happy-happy selalu ..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

harap2 cmtu la slalu yo jijah

yantea said...

jauhnye org tua kamu.. mersing sgt jauh.. even saye dok johor pun rase jauhnye mersing tu.. 3 jam dari muar.. nk kematu juga punggung ni.. anyway, hopefully u will success in ur life.. selamat kenal ye...

♥ladykiki♥ said...

luah..teruskan meluahhh supaya hati anda tenang =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yantea yela suma orang ckp jawoh mersing tuh huhu camne nih nak balik stakat cuti kejap xleh la...awk duk muar dekat la ngn melaka.
pe2 pun thaz untuk komen..n slamat kenal jugak

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh betol tu lady kiki.xsangda u suda singgah thaz tau.mmg bila kita luahkan ketidakpuasan hati akn kembali tenang.

Cuba Klik tengok apa jadi!