22 October 2009

Comel Office & workstation


salam..ekekekmentang2 ari jumaat baik la sat...

dah bosan cmnilah plak kitaorg


erm..jumaat biasalah rakan sejawat aku biasanyer masuk lewat la...namapun laki kan..so aku xamik port sangat..cuma en.lan nih bagus awal2 pagi datang sama saing ngan aku sbb die tunggak utama memastikan sistem bekalan air menara 1 berjalan ngn lancar.erm aku pagi nih..belah pagi tadi bizi la skit ..ekekek buat2 kalut padahal bukan kes berat pun..

1st g inspection bersama team2 mengenai komplen2 HSE.da settle sudah..hah si megat nih aku da inform yang pressure valve kena tukar xtau la die noted ke x.yang aku tau pahni aku xnak tengok da valve buruk karat tuh.bukan apa en.aznor mesti bunyik sbb aku xjaga kawasan n keje aku sebaik mgkin.
hah dari semalam tggu feedback email k.rini mengenai painting work untuk AHU units.so sampai skng xder pun lagi yg sampai.erm...bukan pe aku kalau boleh xnak delay keje nih sbb bdak2 tgh rajin nak buat kan..kan..kan..
sambil2 usha blog kawan2 blogger len aku sambil2 shoot email bos n rakan sekerja..keje aku xderla berat tapi tula....tahla no komen..
bubu lak cuti arini..tadi die da call wendu aku la tuh ekekekek..
ahhhhh!!!!!!!!kepala aku pening lagi la..mungkin sebab terlalu berfikir xpun penat..tempoh hari jumpa doktor..biasa la penyakit lame..tekanan darah rendah.dari dulu lagi..selepas kena demam panas..aku mudah kena sakit2..mudah fening2..hah alahan xpayah ckp la..adoiyai mudah na skng kna alergi..huhu..
nih k.fiza ajak teman g servey baju..erm..yela sok bowling tournament for Tower2.ekekekek..majlis berlansung kat Sunway Pyramid..heheh aku??masuk walaupun hakikatnyer mmg haremm xtau main pun lonkang satuu!!(kuikuikui).Takpe k.dora ngn faizal da dorang leh backup aku ekekekk...so jom g tgk baju sbb kali nih aku as a team leader.(hahahahah gelak jahat)alamak team leader teror ker..poyok la plak...huhuhu..tema team kitaorg..tentunyer kena ikut leader ckp pe lae PINK la..huhahahahahahahahahah..jom..jom...PADINI 1.nanti aku upload gmbo sat2
g..ekekekek...tggu..
 haha pilih2 baju koranggg da saleee..

belah petang lak ikut en farith bawa bdk praktikal dari UITM nak study sistem sprinkler dlm tower..skit aku attached gambo la yer

 
ni jela lebey2 xle rahsia kerajaan

Cuba Klik tengok apa jadi!