26 October 2009

Comel main bowling


Gambar kenangan masa main bowling

erm..kali nih opis aku da wat acara bowling.so aku ngan xsemena nyer juin la..walaupun hakikatnyer mmg aku xterormane pun.main kat mane??hah slalu untuk acara bowling nih dari dulu xpenah ubah la company aku akan buat kat SUNWAY PYRAMID.,bandar sunway tuh ..ala kat sunway lagoon tuh.korang mesti biasa dah pgi n maen kat lane sane kan..
besar gak da 48 lane.Door gift tuk tahun nih beg laptop n towel ekekek da mark "BOWLING TOWER 2009"cun la..
So tournament nih untuk staff tower2 sajork..tower 1 xkawan ek..ekekekek.game aritu sume main sampai 3frame.allammak huhu sampai lebam jari la..aku guna bola berat 8kg xpun 10kg.berat2 baling pelan pun pin leh jatuh sume..alah ko gelek jerw bola tuh insyallah pin2 akan jatuh walau xsume ekekekek..itu aku la..nak cmpak kuat2 aku xlarat bukanyer shazlin malaysia bowler tuh..huhu so lantak la...stakat aku duk main tuh xderlak kejadian bola ke longkang..hahahah hah!!hebat kan(best best best!!)


kawan2 ngan team aku


aku bersama kenangan 2009 bowling


nih la team members aku
hah pic yang bawah skali tuh kak dora.wah2xx taniah korang untuk die sbb die menang tmpat ke3 untuk best women bowler.die nih mmg tiap2 thun bolot punya..ekekekek cam aku ngn k.fiza nih just suka2 penyeri katekan.
Raja Faizal mamat baju pink tuh pun 1 group ngn aku gak..ekekekek..tapi die xmenang pape sbb bawak anak nak baling pun susah sbb anak die pun kalut nak baling gak huhuhu.
pe2pun aku suka time nih sbb sume org happy jerw lagi2 aku..ekekekk..
so kita enjoyed!!!!

4 comments:

sI tEDI said...

aku x reti men boling... ekekekek

pegang bowl tu pun aku x tau.. ha ha ha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahha xreti sama la ngn comel alah baling jerw jnji bola tuh bergolek ekekekek

eyena said...

dulu pernah main bowling past tu asyik masuk longkang jew.. uwaaaa

tak reti main rupa2nyee..!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

eyena alah xpela nt eyena arrage la 1 masa kita g main sesame nak x.ekekekek.

so time tuh kita pakat2 baling ke longkang la

Cuba Klik tengok apa jadi!