13 September 2009

Shoping ngn bubu Baju Raya

Hah kali nih entry aku pasal shoping baju raya ngn bubu ..ahad temankan die g carik baju raya..wah2 sakan bubu soping hentam skali 3pasang,,erm..tuh xckp lagi katenyer da masa nk kuo carik lagi..ngt mlm tuh nak lpak downtown la..tapi memandangkan masing2 xlarat ngat tambahan aku lak datang bulan..ekekeek beraya dulu la gamatnyer aku nih..hureyyyy slamat hari raya kawan2 ..hahahahah
dahla masa shoping tuh org ramai gile dtg belah celah mane tah,,pening kpla aku byangkan sampai nak test baju kat fitting room pun kna bratur n tggu berjam2 huhuk..aku??baju bpe pasang stakat nih baru 1 pasang la xjmpa yg berkenang di hati lagi la..tahla..ngt nak carik lagi sepasang la...baju kurung..kebaya kerw..yg len erm..nt2 la...
hah tgk la mlm nih ke mlm sok ke aku ngt nak g carik kasut lak..alamak mengalahkan budak kecik lak,,,nak wat cmner kan name pun raya so kna la beli setahun sekali jo..ekekek so kita enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!

poyok lak aku nih hah




eleleh,,,bubu control la plak..ekekek dio tgh drive tuh

dalam keta la nih saje pose gedix jap





6 comments:

Anonymous said...

Y u selalu tangkap gambar mcm control ayu, tutup mulut....hiksss..saya teka u ni umur 28 an kan

comot said...

heheheh..xderla control biase2 jerw...28 ek slap tuh dlm profile terang2 nyatakan umo i u xbca kerw...
xpe phni i senyum biar nmpak sume 32 btg gg ok????suka x???

BULLET said...

dah shoping dah. cis, den xshoping lagi. anyway, saye follower baru. selamat hari raye ye

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah yela bullet tapi tulah xjumpa gak yg berkenan tuh huhuk

small magician said...

bnyaknyer iklan kt cni..huhu
shopping rayer ek..
awl lg..
tggu de sale dlu..
hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh da lagi 3ari nak raya nih u tgh mencarik lagi baju nih ekekekek..so u da beli lum baju nih

Cuba Klik tengok apa jadi!