10 September 2009

# ShOpiNg Kat GIANT HYPERMARKET

SHOOPING"wah!!betol2 Berbaloi-baloi di GIANT HYPERMARKET

Hah korang ni lah kad yang aku duk sebut2 tu






salam dan selamat malam..heheh aku ni baru jerw balik dari shooping kat giant..alah xkan korang xtau GIANT HYPERMARKET la..erm..punya ghairah aku nak update blog kali nih bukan sebab pe ..adalah aku tingin sangat nak kongsi ngan korang2 kan.ekekeke

SVR my future

tgk la aku nih hah bergaya ngan bju SVR

bubu bergaya nagn baju SVR

kira cashier jangan 1 pun xscan..ekekeek

things tat i bought

hahahah barang penuh setroli

tunggu turn queue..nak bayar

eleleh..bubu xbis2 xpose ngn voucer tu,,huh jiran sebelah duk menjeling je

da pilih barang penuh sebakul time to bayar la wei

ekekeke aku la nih pose ngn redeem vaucer bestnyer heheheh..nak shoping u..

hah nilah voucer yang aku duk bebel tadi tu

heheh bubu bergaya ngan redeem vaucer SVR2u.net




Ok nak dijadikan citernyer aku arini shooping tuk barang2 dapur yang penting barang nak wat biskut..mane tak hapy bubu yang sapot sume..termasuklah aku baru dapat mesin pengadun tepung..bubu yang bayarkan..beli la barang2 basah..stock brang2 keperluan nih..bubu da pesan"ayang nak ape pun mlm nih amik jerw i yang bayar hahahah...aku punya exited xsangka pilih la barang yang aku tingin.jenuh pusing 1 pasaraya tuh pnat kaki2 tapi dek kerana bubu yang bayar sume aku smagat tuh lebeh la sket.

Yang nak aku kongsi sebenarnyer ngan korang adalah segala perbelanjaan yang bubu bagi kat aku tuh adalah hasil dari biznes SVR yang aku dan bubu buat selame nih..hahah memang berbaloi-baloi.bayangkan sekali redeem point sampai beriban..hah tuk malam nih bubu just redeem point voucer RM600.huh memang puas la nak blanjew tadi naik pinau mata aku n bubu dek gara2 banyak tul duit yang kitaorg dapat.

So nilah antara hasil2 yang aku dan bubu nikmati sekarang dengan menyertai SVR aku beli barang kat GIANT aku dapat POINT lagi,aku isi minyak kat PETRONAS aku dapat POINT lagi,aku baru beli kain pasang tuk baju raya kat KAMDAR alamak dapat lagi point babe.aku memang xtipula.SVR nih bukan jual2 barang ia adalah :-

Sebuah program inovasi berkonsepkan Shopping Voucher Rewards yang dibawakan oleh usahasama SVR International dan Koperasi Pelindung Berhad (KOPMA) dan Persatuan Perlindungan Pengguna Malaysia yang di sokong penuh oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri , Koperasi Dan Kepenggunaan.

Hah!inilah yang dikatakan pilihan bijak,korang pun tak akan sangka cam aku la jugak sebelum nih ,yela hanya berbekalkan modal RM168 sekali bayar pahtu aku dapat 3 kad

1 kad energy - kad ni kalau sakit2 badan ko letak jerw kat tempat2 lenguh tu insyallah dapat kurangkan sakit la.
2 Gift kad - Kad nih ko guna untuk isi minyak kat stesen minyak Petronas.
3 Shooping kad - hah yang nih aku suka nih ekekekek..shooping la dol..best nih..

Percaya xpercaya la kalau korang beli ikan masin pun boleh dapat point da..memang berbaloi2 sape nak bagi ko walaupun rm1 sehari tul tak??!.Lu pikirlah sendiri.

Mampukah korang mengelak atau terus berhenti dari mengeluarkan perbelanjaan harian seperti Petrol, Diesel, barang dapur, makanan, keperluan rumah, pakaian dan lain-lain?

Aku walau bergaji 4angka memandangkan komitment aku jugak banyak so aku putuskan untuk terlibat dengan perkara ni..alhamdulilah xpenah lagi timbul perasaan kesal sebab aku da banyak kali makan hasilnyer..samapi point aku sendiri pun xterguna..yang bubu belanjakan bukanyer point dari biznez aku tapi point biznes die.die lagi la masyuk ekekekek..tapi ape da hal aku pun dapat gak.heheh..ape yang aku shooping tadi ibarat Pasaraya GIANT tu yang tanggung sume aku n bubu xkuokan 1 sen pun duit poket.betol aku nak tipu buat pe aku nagn bubu nih da xtau nak buat pe ngan point n voucer yang kitaorg dapat sebab terlalu banyak nilainyer.

yang penting kehidupan aku serta perbelanjaan bulanan dapur duit minyak kete sume guna sistem point redeem dari hasil SVR ni.
kalau korang waswas lagi aku akan attach gambar2 yang bakal aku terampil a.k.a over xpose kat korang la nak menunjuk la katekan yang aku shooping guna point redeem je.heheheh best

kalau kot2 ada yang berminat nak tau lebih lanjut tentang biznes nih boleh tanyer aku direct.jangan bimbang aku memang slalu ONLINE insyallah kalau aku masih da depan notebuk aku ni hah jijah...ekekeke tak pun korang leh datang melawat ke website link aku..hah kat situ lagi real ko leh tengok income bubu memang meletop jijah..hahahah aku lak naik riak rilek2 jangan gelabah...so jom ke
http://mysvr2u.net/?id=comel16

No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews