18 September 2009

packing bag balik kampong hohoho

hahah sempat lae duk snap gmbo sndiri ekekek


heheheh..hah aku kalut nih tgh pack brang la..nak lik kmpong..erm..so korang mesti nak tau aku lik mane raye thn nih..

erm...lame nih cuti 10hari gak nih..erm alamak nak pack barang byknyer nak kena bawak yela tahun nih aku meriahla skit bersiap ekekeke...belanja sakan xder la biase2 je....bubu pun camtu la gak..aduh byknyer pening nih..dahla lepas nih nak masuk duit dalam ampau lak...memandangkan anak buah aku xlik tahun nih beraya so aku hanya sediakan duit tuk habib n wafa jela..ala adik laki n puan aku yg bungsu tu..ekekek
erm tahun nih gak merupakan sambutan aku yang paling baru keadaannyer memandangkan tahun nih aku akan sambut raya di tempat baru...kat mane so korang kena la tggu aku bukan nak rahsiakn cuma nak rahsiakn untuk sementara waktu kan...
stakat nih suma da siap kemas umah ,mop,basuh baju jemur baju,lipat baju,sapu n buang sampah..kemas la kira sampai kilat la umah aku da settlekan..oppss..kuih raya hah nasib baik aku da pack siap2..ekekek sume aku ltak atas meja..uiks baju raya aku hah xpela kat kmpung jela aku gosok..erm...wah mesti meriah raya tahun nih..cmne la reaksi dorang kan..erm...nak bagi bape raya tahun nih ek..duit raya????erm...nt pk..
so korang raya nanti jgn ngat aku xonline aku akn sentiasa online slagi aku da dpn pc ni hah.
erm..xpe korang tunggu la update aku untuk raya nanti.







0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!