17 September 2009

jalan2 dalam ISETAN

Erm memandangkan minggu nih pose minggu terakhir ramai nau orang kuo soping..cam aku ni hah kat opis da ramai yg bercuti yang tinggal pun sbb masing kampung yg dekat2 jerw..opis nih macam da kene serang garuda dol..tal de orang yg ada lak kuo mlpak kat isetan..ekekek termasuk aku,,,

cold storage siap jual nasi campur..ermmm

hahahah k.fiza nak kuokan duit gak la tuh

korang tgk la tuh orang bratur kat bank nak kuokan duit

wah2 hamper raya la.

wah siap susun cantik2 nih


wah ramai tul org kat bank..mungkin dorng nak tukar duit raya kot..heheheh..
samapi tadi ada satu mamat tuh kad die sampai kena telan ekekek..cianyer xpe bro kang ko g tanyer akak kat kaunter tuh ok.
erm ngat nak beli kasut alamak xder mud la sebab tande pattern yg aku berkenan..memang ada keluaran terbaru tapi tah la xcntik kot..usha la plak baju..ekekek da la sambar 1 ekekek..nk pakai buat raya xder la kot buat kuo date ke mkn2 jalan2 kuo ok la ..
cm biase la aku slalu lpak ngn k.fiza.die la yg slalu rajin layan krenah aku itu pasal aku sayang die heheheh.so korang tgk la nih dalam duk berjalan tuh sempat gak aku snap gmbo2 org nih.





2 comments:

s.y.a.r.q said...

selamat hari raye... :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh slamat hari raya gak u all..thaz

Cuba Klik tengok apa jadi!