11 September 2009

jalan-jalan carik baju raya..hahahah..

cantik kan...kreatif tul dorang nih

Nilah k.fiza..comei kan

heheh aku nih pantang nampak lens bergambo la wei

cantikkan??!!

salam hah korang arini aku datang opis lambat dek kerna aku mngantuk la sangat hahaha jahat kan..aku bukan pe bukan slalu aku datang opis lewat.ngantuk r...
hah sampai opis jerw cam biase la wat la muka blur ekekekek...bos pun xtanye so aku wat bodo la...arini lak aku da plan nak g carik baju raya..oik ape kes tempat kak fiza kosong jer nih.aik makcik nih upenyer datang lagi lewat dari aku..hahahah..erm..hah lame jap tu makcik nih sampai ekekek aku pun ajak la die g ampang park hah nak die temankan aku carik baju raya..heheheh tulah masalah aku skng walaupun mak aku tukang jahit tapi tualah sejak ayah aku kena pindah JB nih terpakse la aku carik baju siap kan..mak aku da buat tapi aku xdan nak balik amik la..dahtu kena lah dorng planing nak bercuti kat tioman so aku lak xdapat ikut la..erm..so sampai jer time org sembahyang jumaat aku nagn k.fiza g la Ampang Park..so singgah butik dapatla aku berkenan ngan 1 baju tuh ekekek so da tibai 1 so kenalak sedondong ngn ngn baju bubu di pagi raya nanti ekekeek.so balik la dalam pejalanan balik sempat lagi aku singgak suria ..bergambar ngan..tgk la aku attach ok...

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!