23 September 2009

Hari Raya(Raya Ke-3 & 4)

firework @ bubu village


gambar2 beraya





hye korang salam..hah entry tuk hari raya ke 3 nih adalah sesi ziarah menziarahi sanak saudara dari kampong hulu ke kmpong hilir..
so petang tuh mak bubu da pesan siang2 yang petang nanti kita sume akan beramai-ramai pergi beraya ke umah kak yah,cik milah,mak lang n yang lelain aku xbrape ngat name da ramai ngat...
so kami pergi 3 bijik keta..hah..bukan main lagi..aku lak hanya dapat mengayakan baju raya kedua aku pada raya ke 4 atas sebab2 yang xdapat dielakkan..
huhu xdapat duit raya pun acik gak yang untung dapat gak duit raya die..
hah kali nih mak bubu tanpa segan memperkenalkan aku pada sume adikberadik die sape aku pada keluarga die..huhu terharunyer..mane taknyer..mak bubu baik la sangat2 dari layanan mak xpenah bezakan anak2 dan menantu..walaupun aku nih adalah paling rock nakkal skit ttg bergaya..ekekekek..aku nih jerw yg preehair..k.nor pun prehair tapi k.nor da gak slendang..ekekek..bayangkan bertapa mak sangat la manjakan aku..trase cm mak sendirik la.heheheh sayang u la mak...bubu i love u too.muah muah..muah
So keluarga yang da keluarga along angah aku??ekekek blom g..acik kakak adik...mak wah2...memang ramai la..meriah gitu
eheheheee..aku sonok ngat ngan keluarga bubu..saudara die sangat2 la mesra alam gitu ngan aku...cam2 hidangan aku bantai kat umah dorang nih ngan hidangan sate,kuih,kek raya..mee pun da tapi aku xmkan mee kuning..ekekekek..so aku nak upload gmbo nih korang tgk la glagat bakal family aku nih insyallah
hahah..balik jerw dari lawatan umah ke umah kami sambung aktiviti dengan bermain mercun klcc depan laman umah..wei..aku bukan nak poyok tapi terpakse la poyoss..ekekeek 1 kampong turun usha bunga api nih..ekekekek memang meriah la..da 138 das..bayangkanlah brape la me da..so korang enjoy ek bideo yg baru aku upload nih ok

Photobucket













0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!